Liga I, etapa 12: CFR Cluj - Viitorul Constanţa, 0-1 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 12: CFR Cluj – Viitorul Constanţa, scor 0-1 (video)

Liga I, etapa 12: CFR Cluj – Viitorul Constanţa, scor 0-1 (video)

scris de Matei Iliescu
9 afisari

Viitorul Constanţa a produs o mare surpriză prin victoria cu scorul de 1-0 (1-0), reuşită joi seara, în deplasare, cu campioana en titre CFR Cluj-Napoca, în primul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 12: CFR Cluj - Viitorul Constanţa, scor 0-1

Liga I, etapa 12: CFR Cluj - Viitorul Constanţa, scor 0-1 (video)

Unicul gol al partidei a fost marcat de juniorul Gabriel Iancu (21). CFR a ratat mai multe ocazii de gol, portarul Alexandru Buzbuchi (Viitorul) evidenţiind-se de câteva ori în faţa jucătorilor antrenaţi de Ioan Andone.

Viitorul, care a jucat ultima jumătate de oră a meciului în 10 oameni, după eliminarea lui Nicolae Dică, a avut şi ea câteva situaţii mari de gol, în special pe contraatac. CFR l-a pierdut pe atacantul Modou Sougou, care s-a accidentat şi a fost schimbat după doar 10 minute.
CFR Cluj pare că a ieşit din lupta pentru titlul de campioană în urma acestui eşec, al patrulea în Liga I. Clujenii au un bilanţ foarte slab acasă în acest campionat, 2 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere. CFR se află la al doilea eşec consecutiv şi la al treilea în ultimele patru partide de campionat. Viitorul a obţinut al doilea său succes în deplasare în această stagiune, bilanţul lor la meciurile de afară fiind de 2 victorii, 2 egaluri şi 2 eşecuri.
Campioana României va juca marţi la Istanbul cu Galatasaray, în Liga Campionilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult