Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 12. Concordia Chiajna – Dinamo, scor 1-3 (video)

Liga I, etapa 12. Concordia Chiajna – Dinamo, scor 1-3 (video)

scris de Z.V.
22 afisari

Dinamo a câştigat fără emoţii meciul cu Concordia. Gnohere cu o dublă şi Dorin Rotariu au înscris golurile alb-roşiilor, care s-au impus cu 3-1.

Dinamo a făcut scor cu Concordia Chiajna, în ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii 1. Alb-roșii puteau deschide scorul încă din minutul 13, prin Gnohere, care nu a reușit însă să-l învingă pe Matache. Atacantul francez s-a revanșat cu o pasă decisivă pentru Dorin Rotariu. Până la pauză a punctat și Gnohere, cu un șut de generic. În prelungirile primei reprize fostul dinamovist, Vali Lazăr, putea readuce Concordia în joc, dar nu a nimerit spatiul portii.

După revenirea de la vestiare, ilfovenii au forțat în ofensivă. Răducanu şi acelaşi Lazăr nu au reuşit să înscrie. În celălalt careu, Gnohere nu a stat pe gânduri și și-a trecut în cont dubla. Pe final, Steliano Filip putea mări și mai mult proporțiile scorului, dar Matache a respins de lângă bară.

Jucătorii lui Ţălnar au mai avut timp să înscrie golul de onoare. În minutul 93, Pena a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Dinamo, prima victorie în deplasare pentru echipa lui Mircea Rednic.

Meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo, încheie etapa a 12-a a Ligii 1 și se joacă luni seară, de la ora 21:00.

Liga I, etapa 12. Concordia Chiajna - Dinamo

Liga I, etapa 12. Concordia Chiajna – Dinamo

Ultimul meci al etapei a 12-a programeaza la Chiajna partida dintre Concordia si Dinamo, meciul fiind practic o reintalnire dintre Cornel Talnar, antrenorul ilfovenilor, si fostul sau club, echipa din „Stefan cel Mare” in tricoul careia a evoluat din 1977 pana in 1985, castigand trei titluri si jucand in semifinalele CCE.
Partida Concordia Chiajna – Dinamo va incepe la ora 21:00 si poate fi urmarita video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult