Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 12: Oțelul – Gaz Metan (live video)

Liga I, etapa 12: Oțelul – Gaz Metan (live video)

scris de A.H.
100 Afisari

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în primul meci al etapei 12 din Liga 1.
Medieşenii au deschis scorul după jumătate de oră de joc prin Dan Roman, care a trimis un lob superb de la 16 metri peste portarul Hotoboc, acesta fiind al 3-lea gol din acest sezon pentru el şi al 15-lea din cele 90 de meciuri jucate în Liga 1.

Pînă la pauză, au mai pus în pericol poarta gălăţenilor, pe rînd, Ciprian Petre care a încercat o boltă din apropierea careului mic, urmat de Curtean care a tras un şut puternic de la 25 de metri, Hotoboc avînd emoţii în reţinerea balonului,

Egalarea a venit în minutul 73 din gheata lui Cristea, care abia intrase cu 8 minute înainte în locul lui Helder. Fotbalistul Oţelului s-a descotorosit de un adversar şi l-a executat pe Buchta cu un şut de la 11 metri şi astfel gălăţenii au marcat după 553 de minute, acesta fiind un nou record negativ înregistrat în sezonul curent.


Liga I, etapa 12. Meci pe viață și pe moarte la Galați. Aflată pe ultimul loc în clasament, Oțelul forțează astăzi victoria în fața Mediașului, de la ora 18.30.

Liga I, etapa 12: Oțelul – Gaz Metan (live video)

Liga I, etapa 12: Oțelul – Gaz Metan (live video)

Venirea lui Tibor Selymes nu a adus revirimentul mult așteptat la Galați. Fosta campioană a României a înregistrat trei eșecuri usturătoare sub comanda fostului dinamovist: 0-4 cu Pandurii, 0-3 cu Steaua și 0-3 cu Viitorul.

Un nou pas greșit cu Gaz Metan ar complica și mai mult situația Oțelului, echipă care a adunat doar 5 puncte în 11 runde. Gălățenii vor avea însă o misiune extrem de dificilă în fața Mediașului.

Formația pregătită de Cristi Dulca vine după un egal obținut, pe teren propriu, în fața Astrei, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon.

Echipe probabile:

Oțelul: Hotoboc – Karlik, Leca, Sipovic, Popescu – Cojoc, Helder – Brigido, Cernat, Popa – Jula

Gaz Metan Mediaş: Buchta – Creţu, Muth, Mujdragic, Buzean – Cristea, Tahar – Llullaku, Curtean, Petre – Roman

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS