Liga I, etapa 12: Pandurii - Steaua, scor 0-0 (rezumat video | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 12: Pandurii Tg. Jiu – Steaua, scor 0-0 (rezumat video)

Liga I, etapa 12: Pandurii Tg. Jiu – Steaua, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
51 afisari

Pandurii Tg. Jiu – Steaua Bucureşti, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I la fotbal, se va disputa duminică, 21 octombrie, de la ora 21,30 şi este transmis de postul de televiziune DIGI Sport.

Pandurii Tg Jiu - Steaua, etapa 12, LIGA 1

Pandurii Tg Jiu - Steaua, etapa 12, LIGA 1

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat vineri că doreşte să obţină victoria în meciul de la Tg. Jiu, cu echipa Pandurii, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I . ”Noi mergem acolo să câştigăm. Steaua încearcă să câştige fiecare meci. Dar nu ascundem faptul că orice punct pe care îl obţinem este foarte bun pentru noi”, a spus tehnicianul formaţiei din Ghencea.
În continuare, el a precizat: ”Este un meci foarte greu, un meci foarte important pentru noi, un meci care pe noi ne poate duce spre titlul de campioni cu numărul 24. Cel mai important pentru noi este să ne câştigăm fiecare meci. Echipa Pandurii Tg. Jiu este foarte bună, a reuşit se claseze pe locul doi având un joc foarte frumos şi un fotbal total”.

Laurenţiu Reghecampf a mai menţionat despre înfrângerea suferită de CFR Cluj, pe teren propriu, în faţa echipei Viitorul Constanţa, scor 0-1: ”Sunt sigur că cei de la CFR Cluj îşi doresc foarte mult să câştige fiecare meci. Motivele înfrângerii sunt analizate de cei de la CFR Cluj. Noi îi motivăm pe jucători prin antrenamente, nu prin alte metode”. Antrenorul echipei Steaua Bucureşti a mai spus că jucătorii săi vor avea o primă de 20.000 de euro, dacă înving formaţia Pandurii Tg. Jiu.

Jocul nostru este foarte puternic pe benzi, vom încerca să ne impunem. Vom ataca din primul minut, vrem să marcăm. Cred că echipa noastră are capacitatea de a câştiga meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Şi pentru ei este o miză foarte mare. Când Steaua joacă în provincie, stadioanele sunt pline, jucătorii sunt motivaţi”, a mai declarat Laurenţiu Reghecampf.  La conferinţa de presă, antrenorul a mai declarat: ”Toţi jucătorii sunt bine, sănătoşi. Mai avem câteva probleme care au jucat 90 de minute în lotul echipei naţionale. Este o stare de oboseală, dar cred că a fost destul timp pentru recuperare”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult