Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 13. CFR Cluj – FC Brașov, scor 2-1 (video)

Liga I, etapa 13. CFR Cluj – FC Brașov, scor 2-1 (video)

scris de C.S.
21 afisari

Liga I, etapa 13. FC Braşov a produs surpriza etapei, în Gruia. „Stegarii” s-au impus cu 2-1, în faţa CFR-ului. „Veteranul” Constantinescu a adus victoria oaspeţilor.

Liga I, etapa 13. CFR Cluj - FC Brașov, scor 2-1 (video)

Liga I, etapa 13. CFR Cluj – FC Brașov, scor 2-1 (video)

Trupa lui Vasile Miriuţă a început disputa, de pe teren propriu, în viteză maximă. După doar patru minute, Ivanovski a obţinut o lovitură de la 11 metri. Serginho l-a faultat în careu pe internaţionalul macedonean, iar Chanturia a transformat penalty-ul. Doar câteva minute mai târziu, Guima a avut golul de 2-0 în gheată. Portughezul a scăpat singur cu Marinescu, dar nu l-a putut învinge pe goal-keeperul „stegarilor”. Ivanovski a ratat şi el o mare şansă de gol. Nu a putut înscrie din trei metri, iar ratarea l-a exasperat pe Vasile Miriuţă. Totuşi, FC Braşov nu a renunţat la luptă, iar Liviu Ganea a tras semnalul de alarmă în minutul 32. A scăpat singur cu Mario Felgueiras, dar a şutat pe lângă poartă. Oaspeţii au egalat în ultimul minut al primei reprize. Ivanovic a făcut henţ în propriu careu, iar Adrian Comănescu, arbitrul partidei, a acordat lovitură de la 11 metri. Constantinescu a înscris, iar cele două echipe au intrat la cabine, la egalitate.

FC Braşov a prins curaj în debutul reprizei secunde, iar şansele CFR-ului la poarta adversă s-au rărit. Miriuţă a mutat ofensiv şi i-a trimis în luptă pe Jakolis, respectiv Muniru. „Feroviarii” au bifat o nouă ratare monumentală în minutul 73. Acelaşi Ivanovski a reluat din prima, cu capul, către poarta „stegarilor”, dar Marinescu a respins cu un reflex de felină. FC Braşov a dat lovitura în minutul 82. Constantinescu a luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat de la aproximativ 25 de metri. Mario Felgueiras nu a putut să facă nimic la trasorul expediat de mijlocaşul oaspeţilor, în timp ce pe arena din Gruia s-a aşternut liniştea. Campionul ratărilor, Mirko Ivanovski, a „recidivat” în finalul meciului. Nu l-a putut învinge pe Marinescu de pe linia careului mic, iar CFR Cluj a suferit a doua înfrângere pe teren propriu din acest sezon, după cea cu Steaua.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult