Liga I, etapa 14: FC Vaslui – Ceahlaul, scor 4-3 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 14: FC Vaslui – Ceahlaul, scor 4-3 (video)

Liga I, etapa 14: FC Vaslui – Ceahlaul, scor 4-3 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

FC Vaslui a învins pe Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 4-3 (3-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Ceahlăul a deschis scorul, prin Alexandru Ichim (5), dar vasluienii au marcat de trei ori la rând, prin polonezul Piotr Celeban (8), Caue (33) şi Marius Niculae (35). Nemţenii au redus din handicap prin Darko Lukanovic (51), dar fundaşul Celeban a reuşit ”dubla” (58). Oaspeţii au mai marcat o dată în final, prin Vlad Achim (90+2).
Nemţenii nu au nicio victorie în deplasare în acest sezon, când au câştigat doar un punct.

Ceahlăul joacă la Vaslui, sâmbătă seară, cu dorinţa de a repeta surpriza din campionatul trecut, când a reuşit să se impună.

Liga I, etapa 14: FC Vaslui – Ceahlaul

Liga I, etapa 14: FC Vaslui – Ceahlaul

Mai mult decât atât, cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ sunt îndreptăţiţi să aspire la un rezultat pozitiv de seria bună înregistrată în campionat şi Cupă. Ei nu au mai pierdut în ultimele trei partide şi vor să confirme şi în deplasare. O misiune grea, totuşi, pentru etapa a 14-a.

În momentul acesta nu depindem numai de noi. Putem câştiga toate jocurile, însă şi Steaua este decisă să nu facă niciun pas greşit. Important e să ne rezolvăm jocurile noastre.Pentru noi fiecare joc e de trei puncte şi sperăm să scoatem cât mai multe de la fiecare meci în parte„, a afirmat Viorel Hizo, antrenorul gazdelor. Antrenorul Vasluiului nu se va putea baza pe Sânmărtean și Milanov, accidentați, însă însă va reveni Sălăgean, care are șanse mari să fie titular.

De cealaltă parte, Ceahlăul vine cu moralul bun la Vaslui, după ce a învins pe Gaz Metan și s-a calificat în sferturile Cupei României. „Acum avem un moral mai bun şi sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Vaslui„, a spus Costel Enache, tehnicianul nemțenilor.

Ceahlăul joacă la Vaslui al treilea meci într-o săptămână. Vasluienii au fost doar spectatori în optimile Cupei României, în care adversarii lor au trecut de Gaz Metan Mediaş şi s-au calificat în sferturi. Până acum, în actualul campionat, nici o altă echipă nu a câştigat la Vaslui. “Asta le dă încredere şi forţă pe teren propriu”, spune antrenorul pietrenilor, Costel Enache. “

Cred că putem face faţă situaţiei prin puterea grupului. I-am văzut pe băieţi mult mai motivaţi, mai apropiaţi unul de altul”,  a declarat Costel Enache înaintea jocului de astăzi. Antrenorul nu se bazează pe statistici, chiar dacă vrea ca acestea să confirme în cazul întâlnirilor cu Vasluiul. “Nu trebuie să ne lăsăm vrăjiţi de mirajul matematic al statisticilor pentru că am putea greşi. Dacă am scos rezultate bune la Vaslui, am făcut-o cu multă muncă, ambiţie, dăruire şi inspiraţie”, a mai declarat antrenorul pietrenilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult