Liga I, etapa 14: Petrolul - Concordia Chiajan, scor 0-0 | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 14: Petrolul – Concordia Chiajan, scor 0-0 (video)

Liga I, etapa 14: Petrolul – Concordia Chiajan, scor 0-0 (video)

scris de M.I.
1 afisari

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, 0-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Petrolul - Cconcordia Chiajan, etapa 14, scor 0-0

Petrolul a ratat mai multe ocazii mari de gol, prin Jeremy Bokila, Gicu Grozav sau Adrian Cristea, al cărui şut a fost respins în bară de portarul Alberto Cobrea (69).  La Petrolul a debutat în acest meci brazilianul Cesinha (ex-Rapid), intrat în minutul 82, în locul lui Adrian Cristea.  Acesta a fost primul meci al antrenorului Cosmin Contra în Liga I pe banca Petrolului, după debutul în Cupa României (1-0 cu FC Braşov, în deplasare).
Concordia e învinsă de patru meciuri (o victorie şi patru egaluri), în care nu a primit niciun gol. La acestea se poate adăuga şi meciul de Cupa României cu Steaua, 0-0 după 120 de minute, 4-3 la loviturile de departajare.  Petrolul venea după trei victorii consecutive în campionat. Petrolul nu a învins pe Concordia pe teren propriu, după 3-4 în stagiunea trecută. Ploieştenii au câştigat însă la Chiajna cu 2-0, în turul ediţiei trecute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult