Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 15: Dinamo – FC Vaslui, scor 0-1 (video)

Liga I, etapa 15: Dinamo – FC Vaslui, scor 0-1 (video)

scris de Z.V.
1 afisari

FC Vaslui a învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Lucian Sânmărtean (30), cu un şut superb din marginea careului.  Dinamo a rămas în 10 oameni din min. 76, când Luchin a fost eliminat uşor pentru fault în postură de ultim apărător.  Dinamo pierde al treilea joc pe teren propriu în acest sezon, din şapte disputate (4 victorii). FC Vaslui a obţinut abia a doua victorie în deplasare în actuala stagiune.

Dinamo are o singură victorie acasă cu FC Vaslui, în 8 partide (2 egaluri, 5 victorii FC Vaslui). FC Vaslui are 9 victorii în total cu Dinamo din 14 jocuri (2 egaluri, 4 victorii Dinamo). Vasluienii au câştigat ultimele şase meciuri directe cui Dinamo.  Dinamo are o singură victorie în ultimele şase etape (2 egaluri, 3 eşecuri).

Meciul dintre FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti din cadrul etapei 15-a a Ligii I va fi unul special pentru jucătorul Marius Niculae, atacantul vasluian urmând să joace pentru prima dată împotriva echipei sale de suflet.

Liga I, etapa 15: Dinamo - FC Vaslui

Liga I, etapa 15: Dinamo - FC Vaslui

Voi rămâne toată viaţa dinamovist, dar de data aceasta voi fi trup şi suflet pentru galben-verzi’, a declarat Marius Niculae, înaintea meciul de sâmbătă, de pe Arena Naţională .

La rândul său, antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo a afirmat că majoritatea jucătorilor joacă foarte bine împotriva fostelor echipe la care au evoluat, lucru pe care îl aşteaptă şi de la elevul său, Marius Niculae. ”De obicei, astfel de jocuri te motivează în plus. În general fotbaliştii care joacă împotriva echipelor la care au evoluat mulţi ani, de fiecare dată au făcut-o foarte bine. Să ne gândim la Dănciulescu împotriva Stelei după ce a fost la Dinamo, sau invers, sau la Vlădoiu. Sunt multe exemple care arată că jucătorii au o motivaţie în plus şi vor de fiecare dată să demonstreze că s-a greşit atunci când s-a renunţat la ei. Sper că această motivaţie să fie şi la Marius Niculae. S-a depăşit perioada când toată lumea juca pentru culorile unui club, pentru culorile unui oraş. Jucătorii joacă acolo de unde îşi iau banii şi aşa este profesionist’, a afirmat Hizo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult