Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
22 afisari

Steaua București a învins-o pe FC Viitorul Constanța cu scorul de 2-0 (2-0), duminică, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Boldrin (17 — penalty) și Marko Momcilovic (22).

Gabriel Iancu (ex-Steaua) a ratat două ocazii mari pentru FC Viitorul, iar Aganovic (ex-FC Viitorul) a irosit o șansă mare pentru Steaua, după pauză. Florin Purece (FC Viitorul) a ratat ultima ocazie a meciului (90+3), șutul său lobat fiind respins in extremis de portarul Florin Niță.

Steaua câștigase și în tur, cu 3-1.

FC Viitorul venea după două victorii, iar Steaua după un egal și o victorie.

Meciul Steaua Bucureşti – FC Viitorul, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

Liga I, etapa 15. Steaua - Viitorul

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  Duminica fotbalistica din Liga 1 se incheie cu derby-ul Steaua – Viitorul, doua echipe din fruntea clasamentului.
Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  Viitorul se pregăteşte de meciul din campionat, împotriva Stelei, de azi, pe Arena Naţională, de la 20:30, iar Hagi a prefaţat partida din etapa a-15-a, dar are câteva semne de întrebare în privinţa duelurilor precedente.

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  Romario Benzar, unul dintre cei mai în formă jucători ai Viitorului, va fi absent de pe teren în meciul cu Steaua, din cauza unei suspendări.

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  „Mergi să te baţi cu unii dintre cei mai buni jucători din România, cu o echipă bună. Un meci în care trebuie să ne autodepăşim. E o mare provocare. Ştim că Steaua e o echipă foarte bună, ştie să atace poziţional, bună pe faze fixe, lucruri importante în fotbal, îţi aduc succesul”, a declarat Hagi la conferinţa de presă.

Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  „Ultimele cinci meciuri cu Steaua le-am pierdut, deşi am jucat mai bine decât ei, dar am pierdut. Nu ştiu cum. Am jucat mai bine decât ei, dar le-am pierdut. Sunt puţine echipe care câştigă cu Steaua, dar ne dorim s-o învingem. Noi suntem o echipă mică, în formare. Nu am fost niciodată o echipă mare. Aşa mici cum am fost i-am dominat de i-am rupt, am fost mai buni decât ei şi trebuia să câştigăm”, a mai adăugat Hagi.

Viitorul a pierdut ultimele 10 meciuri disputate împotriva Stelei. Ultimul rezultat pozitiv datează din 19 mai 2013, când elevii lui Hagi învingeau în deplasare cu 5-2, partidă disputată pe stadionul Ghencea.
Liga I, etapa 15. Steaua – Viitorul.  Echipele probabile:

Steaua: Fl. Niță – G. Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici – Muniru, Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Man

Viitorul: Râmniceanu – Hodorogea, Țâru, Brandan, Boli – R. Marin, Nedelcu, Purece – A. Chițu, G. Iancu, Fl. Coman

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS