Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 16: CFR Cluj – Astra Giurgiu, scor 0-2 (video)

Liga I, etapa 16: CFR Cluj – Astra Giurgiu, scor 0-2 (video)

scris de Z.V.
5 afisari

CFR Cluj a fost învinsă de Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu’, în primul meci din etapa a 16-a din Liga I de fotbal.

Astra a deschis scorul prin Constantin Budescu (45+2), cu un şut de senzaţie, însă dintr-o evidentă poziţie de ofsaid. Giurgiuvenii au închis conturile pe final, pe contraatac, prin macedoneanul Mirko Ivanovski (86). CFR a ratat un penalty în min. 90+5, prin Kapetanos. Acesta a fost primul succes al Astrei pe terenul lui CFR, în patru confruntări (un egal şi două victorii CFR). Astra a reuşit a cincea victorie în deplasare în acest sezon în 8 meciuri (un egal şi două eşecuri). Paulo Sergiu, antrenorul lui CFR, pierde astfel primul meci în Liga I, după trei victorii consecutive.

CFR Cluj va întâlni vineri, de la ora 19,00, pe teren propriu, echipa Astra Giurgiu, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I la fotbal.

Liga I, etapa 16: CFR Cluj - Astra Giurgiu

Liga I, etapa 16: CFR Cluj - Astra Giurgiu

Antrenorul echipei de fotbal CFR  Cluj, Paulo Sergio, este nemulţumit de faptul că echipa sa trebuie să joace din trei în trei zile, referindu-se inclusiv la partida de vineri cu Astra Giurgiu, din Liga I. ”Nu sunt mulţumit şi nici fericit de programul competiţional, pentru că mi-ar plăcea să lucrez mai mult la implementarea ideilor mele. Acum nu pot face acest lucru, dar trebuie să ne adaptăm la situaţie”, a declarat într-o conferinţă de presă, Paulo Sergio.

El a spus că Astra Giurgiu este o echipă bună, cu care trebuie să-şi ia toate precauţiile. ‘‘Dacă sunt pe locul trei înseamnă că fac o treabă bună. Astra e o echipă bună, cu o organizare bună şi cu jucători buni. Trebuie să ne luăm toate precauţiile, să muncim mai mult pentru a obţine rezultatul pe care ni-l dorim. Sunt mulţumit de angajamentul de care dau dovadă jucătorii la fiecare antrenament, dar, în acelaşi timp, ştiu că mai avem mult de muncă pentru a ne îmbunătăţi jocul‘, a mai spus antrenorul Paulo Sergio.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult