Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 16. CFR Cluj – Steaua, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 16. CFR Cluj – Steaua, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
248 Afisari

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bruno ’32 şi Păun ’81.

Derby-ul etapei cu numărul 16 se joacă în Gruia, acolo unde CFR Cluj primește vizita campioanei Steaua, duelul incepand la ora 20:30.

Liga I, etapa 16. CFR Cluj - Steaua

Liga I, etapa 16. CFR Cluj – Steaua

Steaua a acumulat 27 de puncte în primele 15 etape și înainte de partida din Gruia sunt la 6 puncte în spatele liderului Astra Giurgiu. Formația lui Șumudică are însă și un meci mai mult. Giurgiuvenii au jucat deja în această etapă și au câștigat cu 1-0 disputa cu CS U Craiova.

Steaua joacă la Cluj după 3 remize consecutive, două în campionat și una în Cupa României, în timp ce ardelenii au o singură victorie în ultimele 5 etape. Formația lui Francisc Dican are 17 puncte în clasament deși pe teren a adunat 23. Echipa din Gruia a fost însă penalizată cu 6 puncte din cauza datoriilor financiare.

Ultima victorie a ardelenilor în fața Stelei a venit acum 10 ani. Pe 6 noiembrie 2005, ardelenii se impuneau la limită, 1-0, pe propriul teren. Au urmat 20 de meciuri consecutive fără victorie pentru CFR Cluj, 10 remize şi 10 înfrângeri.

ECHIPE PROBABILE:

CFR Cluj (4-2-3-1): T. Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Petrucci, Gomelt – Jakolis, Cristian Lopez, Al. Păun – Beleck

Antrenor: Francisc Dican

Steaua (4-3-3): Fl. Niţă – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme – L. Filip, Muniru, N. Stanciu – Ad. Popa, Chipciu, Hamroun

Antrenor: Mirel Rădoi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult