Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 16: Otelul Galati – FC Vaslui 2-0 (video)

Liga I, etapa 16: Otelul Galati – FC Vaslui 2-0 (video)

scris de Ziua Veche
16 afisari

Otelul Galati intalneste luni sera, incepand cu ora 20,00, pe FC Vaslui in cadrul etapei a 16-a a Ligii I la fotbal.

Liga I, etapa 16: Otelul Galati – FC Vaslui

Liga I, etapa 16: Otelul Galati – FC Vaslui

Fundaşul central Cristian Sîrghi este de părere că FC Oţelul Galaţi merită o clasare superioară şi că roş-alb-albaştrii vor face tot posibilul pentru a urca în clasamentul Ligii I„Meciul cu Vasluiul este foarte important deoarece avem mare nevoie de puncte. Ne aflăm în zona minată a clasamentului, iar ei atacă primul loc, deci ambele formaţii îşi doresc să câştige acest joc. Ne vom întâlni luni foştii colegi, pe Antal şi Sălăgeanu, dar ei ne vor fi adversari pe teren. Abia la final ne vom da mâna. Sincer, nu mă aşteptam să ajungem în această situaţie, mă aşteptam să decădem puţin, dar nu chiar atât de tare. Ne apasă situaţia, nici nouă nu ne convine linia de clasament şi vom face tot posibilul să schimbăm situaţia. Galaţiul, echipa nu merită să fie pe un asemenea loc, dar am ajuns aici deoarece nu am luat puncte pe terenul unor echipe care trebuiau învinse„, afirmă Cristian Sîrghi.

Viorel Hizo pare că a găsit o formulă de echipă echilibrată, victoria cu Dinamo, din runda precedentă, fiind obţinută fără mari emoţii mai ales datprită defensivei sigure. Cum n-are suspendaţi, tehnicianul modlovenilor e aşteptat să trimită pe teren formula de start de la Bucureşti.

Oţelul şi Vaslui sunt despărţite în clasament de 14 puncte şi trag pentru obiective diferite. În timp ce oaspeţii mai speră să o ajungă pe Steaua, gălăţenii se luptă să scape de retrogradare. Viorel Tănase are motive serioase de îngrijorare. Echipa sa a arătat slăbiciuni mari în defensivă etapa trecută, când a pierdut cu 4-1 la Ceahlăul. A fost prima înfrângere din septembrie încoace a gălăţenilor, care sunt abonaţi la rezultate de egalitate în acest sezon – nu mai puţin de 7 în 15 meciuri. Ultima victorie a Oţelului în faţa celor din Vaslui a fost în mai 2010, scor 1-0. Vasluienii în schimb au câştigat ultimele 5 meciuri contra fostei campioane.

Echipe probabile. Oţelul: Brăneţ- M. Cârjă, Sârghi, Perendija, Cucu- Giurgiu cpt, Neagu- Viglianti, Iorga, Didi- Pena. Rezerve: Simaitis, I. Filip, Ljubinkovic, Stromajer, Băjenaru, Benga, Paraschiv. Antrenor: Viorel Tănase

FC Vaslui: Coman cpt.- Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu- Jumisse, Caue- Sânmărtean, Stanciu, Varga- M. Niculae. Rezerve: Cerniauskas, Antal, Sburlea, R. Costin, Zsiga, Cordoş, Charalambous. Antrenor: Viorel Hizo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult