Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 17: Brasov – Steaua 3-1 (video)

Liga I, etapa 17: Brasov – Steaua 3-1 (video)

scris de Șt. C
2 afisari

FC Braşov a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, sub Tâmpa, în ultimul meci din etapa a 17-a a Ligii I, ultima a turului.

Liga I, etapa 17: Brasov - Steaua 3-1 (video)

Liga I, etapa 17: Brasov - Steaua 3-1 (video)

Braşovenii au produs a doua înfrângere consecutivă a Stelei după eşecul categoric din Europa League (1-5 cu Stuttgart), la capătul unui meci cu patru penalty-uri, două de fiecare parte.
Paul Batin a deschis scorul pentru gazde din penalty (15), după ce Vlad Chiricheş l-a faultat în careu pe Buga. Raul Rusescu a egalat (24), dintr-o lovitură de pedeapsă acordată după ce a fost faultat de Bruno Madeira. După pauză, braşovenii au trecut în avantaj după un gol înscris de rezerva Georgian Păun, pe contraatac (61), Steaua ratând egalarea în min. 80, când Rusescu a trimis peste poartă dintr-un penalty acordat destul de uşor la un duel între Cristi Ionescu şi Adrian Popa. FC Braşov a tranşat disputa graţie golului marcat de Mugurel Buga (85 – penalty), după un fault al lui Florin Gardoş la Batin.
Cei mai buni jucători ai învingătorilor au fost portarul cvasidebutant Daniel Mutu (al doilea joc în Liga I) şi Paul Batin. Ultima victorie a braşovenilor acasă cu Steaua se înregistrase pe 8 martie 2009 (1-0).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult