Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 18: Ceahlaul – Steaua, scor 0-2 (video)

Liga I, etapa 18: Ceahlaul – Steaua, scor 0-2 (video)

scris de Z.V.
1 afisari

Steaua București a învins pe Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, prima a returului.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Adrian Popa (8) și Nicolae Stanciu (44), având și două bare, prin Lukasz Szukala (28) și Adrian Popa (85).
Ceahlăul este la al treilea meci consecutiv fără victorie (un egal, două eșecuri).
Steaua a câștigat primul său meci în campionat după patru egaluri (1-1) consecutive. Steliștii nu mai învinseseră din 27 octombrie (2-1 cu FC Brașov, sub Tâmpa).

Ceahlăul dă piept cu Steaua, în etapa a 18-a a Ligii 1, prima a returului, după două meciuri fără victorie, înfrângere cu FC Vaslui, în deplasare, și un egal neașteptat, pe propriul teren, cu FC Viitorul.

Liga I, etapa 18: Ceahlaul - Steaua

Liga I, etapa 18: Ceahlaul - Steaua

Steaua, la rândul său, vine după patru remize, toate cu același scor, 1-1. Așadar, în tentativa de a ține trena aproape de liderul Astra și de Petrolul Ploiești, roș-albaștrii sunt condamnați să învingă. Lucru deloc ușor pe terenul supranumit odată „Kosovo”. Mai mult, nemțenii au arătat că pot face față echipelor cu pretenții, remizând – e adevărat, în deplasare – cu Petrolul, Astra și Dinamo, în acest campionat.

Obiectivul nemțenilor e cel puțin un punct în meciul cu campioana Ligii 1, lucru perfect realizabil, potrivit antrenorului Miriuță, care crede că „Steaua nu mai e ce-a fost. Sunt obosiți și nu au jucat prea bine în campionat. Sunt sigur că le putem pune mari probleme”, a spus tehnicianul Ceahlăului, sub comanda căruia galben-negrii fac cel mai bun sezon al lor din 2000 încoace.

Miriuță nu poate miza pe Cazan și Jula, accidentați, în timp ce la Steaua sunt incerți Filip și Adi Popa, accidentați, plus Nikolic, exclus din lot.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult