Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 18: Dinamo – ACS Poli Timișoara, scor 4-0 (video)

Liga I, etapa 18: Dinamo – ACS Poli Timișoara, scor 4-0 (video)

scris de Șt. C
1 afisari

Dinamo București a surclasat pe ACS Poli Timișoara cu scorul de 4-0 (3-0), vineri seara, pe stadionul ”Dinamo”, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, prima a returului.

Liga I, etapa 18: Dinamo - ACS Poli Timișoara, scor  4-0

Liga I, etapa 18: Dinamo - ACS Poli Timișoara, scor 4-0

Dinamo și-a luat o revanșă după eșecul din tur (0-2 pe Bega), prin autogolul lui Cristian Scutaru (11), fostul său jucător, și reușitele lui Dorin Rotariu (34), Mansaly Boubacar (36) și Alexandru Curtean (54). Tânărul Rotariu (18 ani) este golgheterul echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, cu 5 reușite, el fiind implicat la celelalte trei goluri înscrise vineri seara, centrând la autogol, pasând la Boubacar și ratând cu portarul înaintea golului semnat de Curtean.
Antrenorul Flavius Stoican a oferit șansa debutului în Liga I unor tineri jucători, Darius Buia și Ionuț Nedelcearu, introduși în repriza secundă pe teren. La Poli a debutat portarul Eduard Papp, care l-a înlocuit pe portughezul Nuno Claro la 4-0 pentru gazde.
La meci au asistat 3.115 spectatori, potrivit organizatorilor.
Poli a ajuns la patru eșecuri consecutive, dintre care trei în deplasare.
Dinamo are patru succese la rând, dintre care trei acasă, fără gol încasat (7-0). Dinamo are șase victorii și un eșec în ultimele sale șapte partide din Liga I.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult