Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 19. Craiova – Steaua, scor 0-0 (rezumat video)

Liga I, etapa 19. Craiova – Steaua, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
1.216 Afisari

CS Universitatea Craiova și Steaua București au terminat la egalitate, 0-0, duminică, pe stadionul Extensiv, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Steaua a acuzat neacordarea a două penalty-uri, unul în minutul 43, la un duel între Varela și Brandan, și al doilea în prelungiri, la un duel între Țucudean și Kay.

Campioana, care a avut avantaj numeric din minutul 50, când a fost eliminat ex-stelistul Brandan, a mai avut ocazii de gol prin Popa (30) și Rusescu (71).

CS Universitatea a ajuns la 13 partide consecutive fără înfrângere în campionat. Echipa antrenată de Sorin Cârțu și Emil Săndoi este pe primul loc în topul invincibilității în cei 67 de ani de existență a echipei craiovene, după egalul cu Steaua.

Seria din actualul sezon a început cu o victorie acasă cu Oțelul Galați (1-0), a continuat cu succese în deplasare (2-0 cu Universitatea Cluj) și acasă (1-0 cu ASA Tg. Mureș), au venit apoi egalurile cu Dinamo (1-1 la București) și acasă cu Concordia Chiajna (1-1). A urmat o serie de cinci victorii consecutive, 3-2 cu FC Brașov (deplasare), 2-1 cu FC Botoșani (acasă), 3-1 cu CSMS Iași (deplasare), 2-0 cu Rapid și 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț (ambele în Bănie). În ultimul meci din tur, CSU Craiova a remizat în deplasare cu CFR Cluj (0-0), iar în retur a debutat cu victoria de la Târgu Jiu (1-0), la care se adaugă egalul cu Steaua (0-0).

CSU Craiova si FC Steaua Bucuresti se vor intalni, de la ora 15:30, pe stadionul ”Extensiv”, in primul meci de duminica, din etapa a 19-a a Ligii 1.

Liga I, etapa 19. Craiova - Steaua

Liga I, etapa 19. Craiova – Steaua

Cel mai așteptat meci al etapei a 19-a este, fără nicio discuție, cel din Bănie, dintre CSU Craiova și Steaua. Derby-ul din Bănie nu se va disputa însă pe legendarul ”Ion Oblemenco”, care se află în plin proces de demolare, ci pe ”bătrânul” Extensiv. Astfel, duelul dintre juveți și campioni va putea fi privit din tribune doar de 5.000 de spectatori.
Emil Săndoi, antrenorul principal al echipei, este optimist în privința unui rezultat bun și își bazează spech-ul pe faptul că CSU Craiova este mai puternică față de anul trecut. În plus, el spune că oltenii vor să-și ia revanșa după meciul din decembrie din Cupă, atunci când bucureștenii s-au impus la limită grație unui penalty.
După eșecul de pe teren propriu în fața Rapidului, Steaua nu concepe un al doilea eșec la rând. Costel Gâlcă, antrenorul campionilor, l-a convins pe Gigi Becali că echipa are nevoie de Arlauskis și de Prepeliță, astfel că ambii au fost reprimiți la prima echipă, au făcut deplasarea la Craiova și se vor afla pe teren din primul minut. De asemenea, în lot se va afla și Gabi Tamaș, care are mari șanse să debuteze în tricoul grupării din Ghencea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS