Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 19. Rapid – Viitorul, scor 0-0 (rezumat video)

Liga I, etapa 19. Rapid – Viitorul, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
13 afisari

Rapid București și FC Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, pe ”Giulești”, în ultima partidă a etapei a 19-a a Ligii I de fotbal.

Rapid a obținut un punct deși a jucat a doua repriză cu doi oameni mai puțin. Căpitanul Daniel Niculae a fost eliminat pentru o intrare brutală la Bănel Nicoliță (41), iar cehul Tomas Josl a văzut cartonașul roșu pentru o intrare violentă la Cătălin Munteanu (44).

În minutul 35 al partide nocturna stadionului din Giulești s-a stins pentru câteva secunde, dar apoi s-a activat generatorul de urgență și jocul a putut continua, chiar dacă nocturna nu a fost la capacitate maximă.

Rapid a avut ocazii mari în prima repriză, dar a fost mai periculoasă și în repriza secundă, echipa antrenată de Gheorghe Hagi evoluând sub așteptări în condițiile date.

Rapid și Viitorul se întâlnesc de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, într-un meci extrem de important pentru ambele echipe, aflate în lupta pentru evitarea retrogradării. 

Liga I, etapa 19. Rapid - Viitorul

Liga I, etapa 19. Rapid – Viitorul

Cu moralul excelent după victoria cu Steaua din Ghencea, rapidiștii speră la încă trei puncte, însă pe teren propriu n-au decât o victorie în această ediție de campionat, 2-1 împotriva Universității Cluj.

De cealaltă parte, Viitorul lui Hagi se descurcă bine în deplasare, acolo unde a suferit o singură înfrângere, 1-3 pe terenul celor de la Gaz Metan.

Doar trei partide s-au jucat în Liga 1 între Rapid şi Viitorul, toate câştigate cu 2-1 de către bucureșteni.

ECHIPELE PROBABILE

Rapid: Buchta – Sapina, Cmovs, Borda, Josl – Gecov, Garai – Meulens, Rui Miguel, D. Niculae – Benson
Antrenor: Cristi Pustai

Viitorul: Albuț – C. Manea, Țâru, Puțanu, Pârvulescu – Daminuță, C. Munteanu – Olinga, Mitriță, Fl. Tănase – Bonilla
Antrenor: Gheorghe Hagi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult