Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 19: Steaua – Astra Giurgiu, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 19: Steaua – Astra Giurgiu, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
33 afisari

Steaua Bucureşti a învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, în Ghencea, în ultimul meci din etapa a 19-a a Ligii I de fotbal.

Război psihologic înaintea derby-ului Steaua – Astra, care este in direct la Digi Sport diseara, de la ora 20.30. Oaspeţii au încercat să pună presiune pe stelişti, iar Laurenţiu Reghecampf a replicat dur.

Liga I, etapa 19: Steaua - Astra Giurgiu

Liga I, etapa 19: Steaua - Astra Giurgiu

Steaua a controlat tot turul de campionat, dar ar putea intra în pauza de iarnă cu diferenţă de numai patru puncte, faţă de locul secund. O victorie a Astrei diseară, în Ghencea, în meciul transmis de Digi Sport de la 20.30, ar putea relansa lupta pentru titlu. Reghecampf i-a avertizat pe rivali ca echipa sa joacă în continuare la nivel inalt, in ciuda oboselii din acest sezon.

„Ei sunt mai mult pe la TV, noi mai mult pe teren. Oamenii sunt foarte bucuroşi că ne-am calificat în primăvara europeană, există o euforie foarte mare la noi în momentul acesta. Sunt sigur că cei de la Astra îşi vor da într-adevăr seama ce înseamnă Steaua Bucureşti”, a spus Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul stelist este suparat pe oaspeţi, care au încercat să pună presiune pe lider, înaintea ultimului derby din acest sezon. Reghecampf a recunoscut insa ca formatia din Giurgiu a ajuns pe merit pe podiumul Ligii I.

„Suntem favoriţi, pentru că suntem pe primul loc, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să jucăm cu aceeaşi ardoare. Va fi un meci foarte foarte greu…jucăm în primul rând cu echipa situată pe locul 2, o echipă care parcurge o perioada foarte bună. Astra a reuşit să scoata Rapidul din Cupă, a reuşit să câştige în Giuleşti, ceea ce e foarte greu. Pentru noi e foarte important acest meci, jucătorii sunt foarte bine mobilizaţi.”, a mai afirmat Laurenţiu Reghecampf.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult