Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 2: Dinamo – FC Vaslui, 2-0 (video)

Liga I, etapa 2: Dinamo – FC Vaslui, 2-0 (video)

scris de Z.V.
4 afisari

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

Golurile partidei au fost marcate de Dorin Rotariu în minutul 57, care luni va împlini 18 ani, şi Cosmin Matei, din penalti, în minutul 90+6. Cordoş şi Caue s-au încurcat reciproc, mingea a ajuns la Dorin Rotariu, care a şutat de la 12 metri lateral stânga în vinclul porţii apărate de Straton.

Pentru 2-0, Valentin Balint a scăpat pe cotraatac şi a fost faultat de Straton în suprafaţa de pedeapsă. Portarul formaţiei vasluiene a fost eliminat, iar în poartă a intrat Liviu Antal. Mijlocaşul vasluienilor a apărat iniţial lovitura de pedeapsă executată de Cosmin Matei, însă Alexandru Tudor a dictat repetarea acesteia. A doua oară, Matei a tras în dreapta lui Antal, care plonjase în stânga.

Dinamo speră să obțină primul succes în fața Vasluiului, după o serie de 7 înfrângeri consecutive. Câinii au cedat și în meciul de debut al sezonului, în deplasare, la Timișoara (0-2).

Liga I, etapa 2: Dinamo - FC Vaslui

Liga I, etapa 2: Dinamo - FC Vaslui

„Până la meciul cu Vaslui, sper să schimb starea psihică, mentalul, pentru că jucătorii sunt afectaţi după această înfrângere. Sigur va fi alta şi prestaţia lor fizică şi componenţa echipei” spunea Gigi Mulțescu după duelul pierdut în Banat. Se pare că antrenorul lui Dinamo s-a axat pe această ultimă parte și a schimbat aproape din temelii echipa care a cedat în urmă cu o săptămână.

Dacă la Timișoara, primul 11 al lui Dinamo a arătat astfel –  Naumovski – Rus, Luchin, Asanovic, Filip – Boubacar – Lazăr, Matei, Dănciulescu, Curtean – Thomas – componența echipei din duelul cu FC Vaslui va suferi modificări importante. Doar 3 jucători care au luat startul în prima etapă vor începe din primul minut în jocul de debut de pe teren propriu din acest sezon. Este vorba de Steliano Filip, Joel Thomas și Alexandru Curtean. În rest, Mulțescu va merge pe mâna titularului de drept dintre buturi – Bălgrădean, de asemenea revine în primul 11 și Dragoș Grigore. În ofensivă, uriașul Pape Ndaw va începe în locul lui Dănciulescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult