Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 2. Pandurii – Steaua, scor 0-3 (video)

Liga I, etapa 2. Pandurii – Steaua, scor 0-3 (video)

scris de Z.V.
1.433 Afisari

Steaua București a învins-o pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 3-0 (1-0), sâmbătă seara, la Drobeta-Turnu Severin, într-o partidă din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Alex Chipciu (28, 52) și Jugurtha Hamroun (64). Steaua a ratat și alte ocazii de gol, cea mai importantă fiind bara lui Gregory Tade (35). La meci au asistat 12.800 spectatori, potrivit organizatorilor.

După acest succes, Steaua a urcat pe primul loc al clasamentului.

Sâmbătă, de la ora 21:00, Steaua va juca la Turnu Severin cu Pandurii, într-un meci extrem de important pentru campioana României.

pandurii steauaPe plan intern, Steaua a făcut, deja, doi pași greșiți, după ce a pierdut Supercupa României cu Târgu Mureș (scor 0-1) și a remizat apoi în fața Petrolului, pe Arena Națională, scor 0-0.

Partida este una specială pentru Mirel Rădoi, care speră să câștige primul meci în Liga 1 ca antrenor tocmai în orașul său natal.

În returul sezonului trecut, Steaua a pierdut în deplasare cu Pandurii, scor 1-3, dar și-a luat apoi revanșa în Cupa Ligii împotriva gorjenilor, după succesul clar obținut pe Arena Națională, 3-0.

ECHIPELE PROBABILE

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Fernandes, Șandru, Momcilovic – Nistor, Mrzljak – Ciucur, Răduț, Nicoară – M. Roman

Antrenor: Edi Iordănescu

Steaua: Cojocaru – Rîpă, Papp, Toșca, Guilherme – Muniru, Tahar – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Tade

Antrenor: Mirel Rădoi

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult