Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 21. Rapid – Petrolul, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 21. Rapid – Petrolul, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
14 afisari

Rapid București și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), vineri seara, în Giulești, într-o partidă din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Meciul a fost unul lipsit de ocazii, golurile fiind marcate de Cristian Săpunaru (60), respectiv Filipe Teixeira (64).

În cele 78 de meciuri directe dintre cele două echipe, Rapid s-a impus în 36, Petrolul în 20, iar 22 s-au încheiat nedecis. În tur scorul a fost, de asemenea, egal, 0-0.

Petrolul a revenit pe locul secund după această remiză. Ploieștenii sunt la al doilea meci consecutiv fără victorie și au doar două succese în ultimele șase jocuri de campionat.

Rapid e neînvinsă de patru partide în campionat, realizând două victorii și două egaluri. Totodată, giuleștenii au încasat primul gol în 2015.

FC Rapid București — FC Petrolul Ploiești 1-1 (0-0), stadion „Giulești-Valentin Stănescu” — București

Au marcat: Cristian Săpunaru (60), respectiv Filipe Teixeira (64).

Rapid și Petrolul se întâlnesc în derby-ul rundei cu numărul 21 din Liga 1. Partida se va disputa în Giulești, de la ora 20:30.

Liga I, etapa 21. Rapid - Petrolul

Liga I, etapa 21. Rapid – Petrolul

Echipa condusă de Cristi Pustai vine după 3 rezultate excelente în acest start de retur. Cu o echipă formată practic în pauza de iarnă, giuleștenii au realizat surpriza primei etape din retur învingând Steaua chiar în Ghencea. A urmat apoi remiza cu Viitorul și victoria la limită obținută la Mediaș.

Rapid se află pe locul 3 într-un clasament al returului și încă nu au primit gol într-un meci oficial, în 2015. Pentru partida din această seară Pustai nu se va putea baza pe Rui Miguel, accidentat, dar nici pe Daniel Niculae, suspendat două etape după cartonașul roșu primit în partida cu Viitorul.

Petrolul vine în Giulești după o înfrângere surprinzătoare. Echipa antrenată de Mircea Rednic a pierdut acasă, 0-2 în fața moldovenilor de la CSMS Iași. Prahovenii n-au mai invins pe terenul Rapidului de 19 ani și misiunea lor va fi și mai grea în condițiile în care atacanții Toto Tamuz și Mohamed Tchite sunt accidentați și nu vor evolua în partida de azi.

În turul campionatului cele două formații au terminat la egalitate, 0-0. Ambele formații arătau însă diferit în acea perioadă. Petrolul îl avea pe bancă pe Răzvan Lucescu și în atac pe Adi Mutu în timp ce giuleștenii erau pregătiți de Ionel Ganea și aveau în lot numai români.

ECHIPE PROBABILE:

Rapid (4-2-3-1): Buchta – Săpunaru, Borda, CmovS, J. Oriol – Garai, Gecov – Meulens, Joao Coimbra, Josl – Benson

Antrenor: Cristi Pustai

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Ipsa, Satli – Marinescu, I. Filip – Vasilache, Filipe Teixeira, Astafei – Mareş

Antrenor: Mircea Rednic

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult