Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 21. Steaua si CSU Craiova, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 21. Steaua si CSU Craiova, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
24 afisari

Steaua a câștigat primul meci după patru etape, scor 2 – 0, la Pitești, în fața celor de la CS U Craiova, în prima partidă cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.
Paul Papp a deschis scorul în minutul 81, printr-un șut excelent, de la peste 35 de metri, la vinclu, iar Grégory Tadé a stabilit scorul final în minutul 83, după o acțiune splendidă a lui Adi Popa pe flancul drept.

Dacă Paul Papp a punctat în premieră în această ediție a Ligii I, Grégory Victor Tadé a marcat al patrulea său gol în această stagiune, inclusiv în CS U Craiova – FCSB: 1 – 2, din tur (23 august).

Fundașul central al oltenilor Apostol Popov a fost schimbat în minutul 24 cu Andrei Dumitraș, după ce, la capătul unui duel aerian cu Paul Papp, a căzut pe umărul stâng.

Unul dintre cei mai valoroși jucători ai oltenilor, atacantul Andrei Ivan, nu a fost lăsat de arbitrul Marius Avram să intre pe teren cu casca sa de protecție, întrucât aceasta nu avea aceeași culoare ca a echipamentului.

Steaua si CSU Craiova se întâlnesc pe 6 decembrie, în etapa a 21-a a Ligii 1 de la ora 20.30.

Liga I, etapa 2. Steaua - CS Universitatea Craiova

Liga I, etapa 21. Steaua – CS Universitatea Craiova

Revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Stelei triplează cota de interes a derby-ului rundei cu numărul 21. Nu numai pentru că meciul se joacă la Piteşti, la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi Craiova, va fi un stadion plin, ci şi pentru că echipele se află în luptă directă pentru calificarea în play-off. Oltenii sunt la 4 puncte în spatele Stelei şi au reuşit de fiecare dată meciuri bune cu „roş-albaştrii”. În tur a fost 2-1 pentru oaspeţi, goluri Stanciu şi Tade, respectiv Vătăjelu.

Reghe şi staff-ul lui trebuie să repare ceea ce Mirel Rădoi şi Dumitru Dumitriu au stricat în ultimele şapte runde: un singur succes, cu FC Botoşani, înfrângeri cu CFR Cluj, Dinamo şi Astra şi un deprimant loc 5 în Liga 1 Orange, la 10 puncte în spatele liderului.

Craiova şchioapătă şi ea, după un scor de 1-1 cu Timişoara şi un 0-4 cu Viitorul, dar are avantajul unui lot fără probleme medicale şi moralul bun, dat de păstrarea lui Andrei Ivan, cel care a semnat prelungirea cu cinci ani a contractului, deşi era pe lista de achiziţii a Stelei.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult