Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 23. Rapid – Oţelul, scor 2-0 (video)

Liga I, etapa 23. Rapid – Oţelul, scor 2-0 (video)

scris de Z.V.
13 afisari

Rapid București a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formația Oțelul Galați, într-o partidă din cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 de fotbal, disputată sâmbătă.

Giuleștenii au deschis scorul prin olandezul Rihairo Meulens (min.5), rezultatul final fiind stabilit în repriza secundă de Daniel Niculae (min.85). Gălățenii au evoluat în 10 jucători din minutul 30, după eliminarea lui Tudorie, pentru o intrare cu talpa la portarul Buchta.

Rapid obține astfel o victorie extrem de prețioasă, în fața uneia dintre echipele cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Rapid și Oțelul Galați se întâlnesc, sâmbătă, într-unul dintre cele mai așteptate dueluri din zona retrogradării. Meciul se joacă pe stadionul Giulești – Valentin Stănescu, de la ora 18:00.

Liga I, etapa 23. Rapid - Oţelul

Liga I, etapa 23. Rapid – Oţelul

Rapidul a inceput foarte bine returul si a inceput sa spere din nou la salvarea de la retrogradare in urma rezultatelor bune din acest an. In turul campionatului, giulestenii au fost invinsi la Galati, 0-2, si spera sa razbune acea infrangere.

Otelul este penultima in liga 1, cu 15 puncte. galateni iau doar doua victorii in acest sezon, dintre care un in fata giulestenilor, in tur. Un rezultat pozitiv in Giulesti este obligatoriu pentru „otelari” pentru a ramane in cursa pentru evitarea retrogradaeii.

Echipele de start:

RAPID: Buchta – N. Vasile, Borda, Cmovs, J. Oriol – Coimbra, Gecov, Garai, E. Oriol – Meulens, D. Niculae

OTELUL: Hotoboc – Solomou, Miron, Cucu, Murgoci – Iorga, E. Dica, Cernat, I. Popa – Tudorie, Yulu-Matondo

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult