Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
11 afisari

Steaua a remizat cu CSMS Iași, 1-1, într-un meci considerat pe teren propriu, disputat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Moldovenii au ratat play-off-ul.
Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . O singură înfrângere au suferit steliştii în meciurile jucate pe teren propriu din ediţia curentă, 0-1 cu Astra, în rest au șase victorii şi cinci remize.

Liga 1, etapa 17. Steaua - CSMS Iasi

Liga 1, etapa 26. Steaua – CSMS Iasi

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . Moldovenii sunt neînvinşi în deplasare din 13 septembrie 2015, atunci când au cedat toate punctele la Craiova. Au urmat două succese (2-1 cu Petrolul, 2-1 cu Viitorul) şi patru rezultate de egalitate.

Steaua şi CSMS Iaşi s-au întâlnit de cinci ori în Liga 1 Orange, de patru ori s-au impus bucureştenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . Laurenţiu Reghecampf s-a decis să nu îl titularizeze pe Gebhart în partida de la Piteşti, contra lui CSMS Iaşi. Germanul nu e încă în forma fizică necesară, astfel că tehnicianul se teme că acesta nu poate rezista nici măcar o repriză.

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . Reghecampf are două dileme în privinţa primului „11” de la Piteşti: dacă îl va folosi sau nu pe Tamaş şi pe cine să utilizeze în locul lui Bourceanu, cel mai slab de pe teren cu Voluntariul.

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . Deşi se părea că va trece la modulul 4-1-4-1, cu Gebhart în locul închizătorului, sursele Digi Sport indică faptul că Reghe nu va risca cu neamţul din primul minut. Acesta a prins doar o mică parte din pregătirea de iarnă cu noii colegi, iar staff-ul tehnic se gândeşte că nu poate rezista încă nici măcar o repriză la intensitate maximă. Ca atare, nu are niciun sens ca el să înceapă, deşi Reghecampf a cochetat cu această idee toată săptămâna. În cele din urmă, a primat logica, astfel că germanul va fi folosit abia în repriza secundă, fiind prima opţiune pentru schimbare.

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . În aceste condiţii, se ridică problema sistemului folosit. Kharja ar oferi siguranţa păstrării unui singur mijlocaş defensiv, însă nici acesta nu e pus la punct cu condiţia fizică. Nu este exclus, însă, ca Papp să revină în banda dreaptă a apărării, iar Enache să fie urcat la mijloc, el fiind un fotbalist polivalent, care poate evolua şi în banda stângă. Adi Popa ar rămâne în dreapta, iar Chipciu ar evolua într-un rol central, lângă Stanciu.

Liga I, etapa 26. Steaua – CSMS Iaşi . O altă variantă pe care Reghe o ia în calcul este cea „safe”: să continue în 4-2-3-1, dar cu Muniru lângă Pintilii. Fotbalistul de culoare nu a fost păstrat în lot în primele două meciuri, iar staff-ul tehnic e tentat să îi ofere o şansă.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS