Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 27. CS U Craiova – Dinamo (live video)

Liga I, etapa 27. CS U Craiova – Dinamo (live video)

scris de Z.V.
21 afisari

CSU Craiova si Dinamo Bucuresti se vor intalni duminica, de la ora 17:30, pe Stadionul Extensiv, in al saselea meci al etapei cu numarul 27 din Liga 1.

Liga I, etapa 27. CS U Craiova - Dinamo

Liga I, etapa 27. CS U Craiova – Dinamo

Dinamoviştii şi-au recăpătat încrederea după victoria cu Rapid şi au un singur obiectiv în deplasare la Craiova. Elevii lui Flavius Stoican vor să dea goluri pe „Extensiv”, deşi oltenii au printre cele mai bune defensive din liga 1. Doar 25 de goluri a primit Craiova până acum.

„Ne dorim acest lucru pentru că v-am zis, conteaza foarte mult să înscriem, o să încercăm din primul minut acest lucru. O să punem presiune, chiar dacă jucăm în deplasare şi ne va fi mult mai uşor dacă vom reuşi să marcăm”, a declarat Flavius Stoican.

Chiar dacă nu au primit acceptul de a evolua în cupele europene, oltenii îşi doresc să termine pe podium. Speră că vor primi până la urmă derogare de la UEFA. Dacă vor învinge gruparea din „Ştefan cel Mare”, craiovenii vor depăşi Petrolul în clasament.

„O victorie cu Dinamo ar însemna trei puncte în clasament, în primul rând, şi speranţa că am putea să terminăm campionatul pe un loc fruntaş, poate chiar pe podium”, a spus Sorin Cârţu.
Meciul CS U Craiova – Dinamo poate fi urmarit pe Digi Sport 1 si Look TV si video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult