Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 27. Gaz Metan – Petrolul, scor 0-0 (rezumat video)

Liga I, etapa 27. Gaz Metan – Petrolul, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
13 afisari

Gaz Metan Mediaș a remizat pe teren propriu cu Petrolul, scor 0-0. „Lupii” rămân neînvinși în deplasare în acest sezon.
Min 70 – Kronaveter vede rosu direct, dupa ce si-a lovit cu cotul un adversar. Jucatorul Petrolului intrase in teren cu un minut in urma
Min 68 – Vasilache rateaza un penalty acordat dupa un hent in careu facut de Zaharia
Sambata, in ppartida a zilei din etapa a 27-a, Gaz Metan Medias va primi replica Petrolului, de la ora 20:30.

Liga I, etapa 27. Gaz Metan - Petrolul

Liga I, etapa 27. Gaz Metan – Petrolul

În conflict cu fanii după eşecul cu Viitorul de pe teren propriu, Petrolul încearcă să obţină a treia victorie consecutivă în deplasare în Liga 1, la Mediaş.

În condiţiile în care Geraldo Alve şi Teixeira au fost excluşi din lot, Marinescu şi Tamuz sunt suspendaţi, iar Fanchone este indisponibil din cauza unei accidentări, Mircea Rednic este nevoit să găsească soluţiile cele mai bune pentru ca prahovenii să continue parcursul bun din deplasare.

„Trebuie să facem tot posibilul să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare şi după partida de la Mediaş. Vom avea, cu siguranţă, un joc foarte greu, Gaz Metan fiind o echipă care nu prea îşi mai poate permite să facă paşi greşiţi în lupta pentru evitarea retrogradării”, a spus antrenorul Petrolului.

Gazdele nu se află într-un moment foarte bun. Cu o singură victorie în retur, Gaz Metan a luat o decizie neobişnuită în această săptămână, fostul principal Dan Matei devenind secund, în timp ce fostul secund Ion Balaur a devenit principal.

Cu doar 25 de puncte şi aflaţi pe locul 14 în Liga 1, medieşenii nu îşi mai permit paşi greşiţi, în lupta pentru evitarea retrogradării.

ECHIPELE PROBABILE

Gaz Metan: Pleşca – Zaharia, Abrudan, Muth, Buzean – Velazquez, Todea – Llullaku, Curtean, C. Petre – D. Roman

Antrenor: Ion Balaur

Petrolul: Peçanha – Alcenat, I. Filip, Ipsa, Peteleu – Vasilache, De Lucas – Astafei, Kronaveter, Pastorini – Tchité

Antrenor: Mircea Rednic

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult