Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 3: Dinamo – ASA Târgu Mureș, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 3: Dinamo – ASA Târgu Mureș, scor 1-1 (video)

scris de A.P.
1.552 Afisari

UPDATE: Dinamo a pierdut primele puncte în acest sezon. Sâmbătă, echipa lui Flavius Stoican a remizat cu ASA Târgu Mureș, scor 1-1 în etapa a treia, după ce câștigase ambele meciuri din precedentele runde.

Oaspeții au deschis scorul rapid, în al optulea minut de joc, prin Gabriel Mureșan, care a șutat puternic, pe jos, dintr-o lovitură liberă de la circa 35 de metri, păcălindu-l pe portarul Samoilă. Cu două minute înainte, târgmureșenii scăpaseră de o eliminare, după ce goalkeeper-ul Stăncioiu l-a faultat din postura de ultim apărător pe Lazăr, care fusese lansat către poartă. Fost campion cu CFR Cluj, portarul oaspeților a scos din drumul către vinclu o minge șutată de brazilianul Elton (7).

Adrian Popa a fost blocat în ultimul moment de Velayos în numai câțiva metri (23), înainte să comită un henț sancționat cu penalty de arbitrul Lucian Rusandu. Samoilă a apărat șutul lui Ousmane N’Doye de la 11 metri, iar senegalezul a ratat șansa de a o desprinde pe ASA la două goluri (30).

Dinamo a egalat în prelungirile primei reprize. Lazăr a fost lansat în flancul stâng și l-a deschis excelent pe Steliano Filip, a cărui centrare pe jos a fost deviată în poartă de fundașul Ionuț Balaur(45+1).

Roș-albii au alergat după victorie, iar în minutul 52 au ratat șansa de a trece în avantaj pe tabelă. Stăncioiu nu s-a înțeles cu un fundaș și nu a ieșit pe o centrare simplă, iar mingea a ajuns la colțul lung, de unde Bilinski a trimis în transversală, cu o execuție interesantă.

N’Doye a luat două cartonașe galbene în 4 minute și i-a lăsat pe oaspeți în inferioritate numerică pentru o jumătate de oră. Pe primul l-a primit pentru o simulare în careul dinamovist, iar pe cel de-al doilea pentru un fault inutil asupra lui Bărboianu, la mijlocul terenului. Pe drumul către vestiare, senegalezul a fost chemat de galeria lui Dinamo să scandeze împotriva Stelei, iar el s-a conformat. Ousmane N’Doye a îmbrăcat timp de 3 sezoane tricoul lui Dinamo.

Din acel moment, elevii lui Flavius Stoican au controlat jocul fără probleme, însă nu și-au mai putut crea ocazii mari. Au pus presiune la poarta lui Stăncioiu, însă fără a-i pune mari probleme goalkeeper-ului nou promovatei.

DINAMO şi ASA Târgu Mureş se înfruntă, sâmbătă, 9 AUGUST 2014, pe stadionul Dinamo din Capitală. Meciul va fi transmis LIVE de Look Tv, de la ora 21.

Liga I, etapa 3: Dinamo - ASA Târgu Mureș (live video)

Sambata seara, de la ora 21:00, Dinamo primeste vizita celor de la ASA tg. Mures, in etapa a treia a Ligii 1. “Cainii” au aun start perfect de sezon, obtinand doua victorii in tot atatea etape scurse pana acum. Echipa antrenata de Flavius Stoican castigat greu etapa trecuta, 3-2 cu U cluj, rezultat ce i-a permis insa sa treaca pe pozitia a doua a podiumului.

Targ-muresenii au si ei un inceput bun de sezon, obtinand avand o victorie si o remiza in primele doua etape. Nou-promovata incearca sa scoata un rezultat pozitiv si in “Stefan cel Mare”.

Echipe probabile:

Dinamo: Samoila – Fai, Durimel, Ad. Popa, Grecu – Boubacar, Elton, C. Matei, Barboianu, V. Lazar – Biliński
Antrenor: Flavius Stoican

ASA Tg. Mures: Stancioiu – Velayos, Balaur, Bejan, Sepsi – Voiculet, N’Doye, Muresan – Hora, Bumba, Henrique
Antrenor: Adrian Falub

VEZI VIDEO LIVE aici, aici și aici (Full HD).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS