Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 3: FC Vaslui – CFR Cluj, scor 4-0 (video)

Liga I, etapa 3: FC Vaslui – CFR Cluj, scor 4-0 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

FC Vaslui a surclasat pe CFR Cluj cu scorul de 4-0 (4-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 3: FC Vaslui - CFR Cluj

Liga I, etapa 3: FC Vaslui - CFR Cluj

Vasluienii au produs o surpriză prin proporţiile scorului, graţie golurilor marcate de Piotr Celeban (4), Liviu Antal (6, 24) şi Caue (33). Meciul a început practic de la scorul de 2-0 (min. 6), al treilea gol, semnat de Antal (24), fiind înscris din poziţie de ofsaid. Echipa gazdă a mai irosit şi alte ocazii mari de gol, având o bară (Anej Lovrecic, 23) şi o ratare cu poarta goală (Antal – 42). CFR, care a beneficiat în min. 45 de o lovitură liberă indirectă de la 7 metri, în careul gazdelor, nefructificată de Cadu, a evoluat ceva mai bine după pauză, când a avut o bară (Ogbu, 61).
Fiecare formaţie a terminat meciul în zece oameni, Temwanjera (Vaslui) şi Ogbu (CFR) fiind eliminaţi pentru faultur dur la Obiora (67), respectiv lovitură cu cotul la Nuno Viveiros (77). Ogbu intrase în minutul 36 în locul lui Laszlo Sepsi.
FC Vaslui l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul interimar Ionuţ Moşteanu (ex-secund), după demisia lui Ilie Stan, în timp ce la CFR a stat secundul Alin Minteuan (principalul Mircea Rednic, suspendat, a fost în tribună).
CFR rămâne fără victorie în acest debut de sezon (două egaluri cu noi-promovate şi un eşec).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult