Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 32. Dinamo – Gaz Metan (live video)

Liga I, etapa 32. Dinamo – Gaz Metan (live video)

scris de Z.V.
22 afisari

Partida Dinamo – Gaz Metan, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Liga I, etapa 32. Dinamo - Gaz Metan

Liga I, etapa 32. Dinamo – Gaz Metan

Pentru partida cu Gaz Metan, Rednic are două probleme de lot, Nedelcearu şi Elhamed: „Avem două probleme, Nedelcearu, care este accidentat, nu îl vom avea la următoarele meciuri pentru că a intrat într-un program intens de recuperare şi sper să-l avem sută la sută când începem pregătirea, şi Elhamed, care este suspendat”.
Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat  într-o conferinţă de presă, că e deranjat de declaraţiile unor jucători de la Gaz Metan Mediaş, conform cărora vor să câştige în Ştefan cel Mare, deşi „înainte veneau cu pamperşi”.
„Ne gândim foarte serios la meciul cu Gaz Metan, e o echipă care se luptă să nu retrogradeze, vine după 6 meciuri în care nu a pierdut, o echipă pe care trebuie să o luăm foarte în serios. Noi venim după o victorie foarte importantă, mai avem 3 meciuri şi obiectivul nostru este să strângem cât mai multe puncte. Trebuie să avem continuitate în rezultate. Vreau să le dau posibilitatea jucătorilor să-mi demonstreze, pentru că va fi un alt Dinamo. Mă deranjează când văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş care zic că vin să câştige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi”, a spus Rednic.
Totuşi, antrenorul dinamovist consideră că Gaz Metan Mediaş merită să rămână în Liga I la finalul sezonului: „De la Mediaş îmi place Roman, chiar dacă vine după o accidentare. Şi, m-au surprins plăcut după schimbarea antrenorului, foarte agresivi şi îşi urmăresc şi ei interesul, au prime de joc, trebuie să rămână în prima ligă. E un club destul de stabil, au condiţii foarte bune. Merită să rămână, mai au două meciuri după noi, pe care trebuie să le câştige, dar o să le fie greu şi cu noi”.
ECHIPELE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): T. Marc – Fai, A. Marc, Bunoza, S. Filip – N. Grigore, Cristescu – D. Rotariu, Alexe, Grozav – Bilinski

Antrenor: Mircea Rednic

Gaz Metan (4-2-3-1): Pleşca – Zaharia, Abrudan, Muth, Trtovac – Tahar, Elton – Al. Munteanu, Curtean, Llullaku – D. Roman

Antrenor: Ion Balaur
Dinamo și Gaz Metan joacă de la 21:00 si poate fi urmarit video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult