Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 33. Petrolul – Dinamo (live video)

Liga I, etapa 33. Petrolul – Dinamo (live video)

scris de Z.V.
1 afisari

Petrolul – Dinamo se joaca pe „Ilie Oana”, de la ora 21:00, in al doilea meci din cadrul etapei a 33-a. Dinamo și Petrolul nu mai au obiective de îndeplinit, dar au orgolii de apărat.

Liga I, etapa 33. Petrolul - Dinamo

Liga I, etapa 33. Petrolul – Dinamo

Interzise în Europa, cele două echipe se mai bat doar pentru banii din drepturile tv, astfel că alb-roșii țintesc toate cele trei puncte din meciul cu lupii galbeni. Acum, Dinamo e pe 7, cu 45 de puncte.
Petrolul si Dinamo inseamna un derby de traditie in campionatul intern. Cele doua s-au intalnit de 89 de ori, Petrolul a castigat 20 de partide, Dinamo 51, iar 18 s-au terminat la egalitate.

Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo, a antrenat in doua randuri Petrolul, 13 jocuri in sezonul 2012-2013 si tot atatea in returul acestui sezon. Ca adversar, a intalnit gruparea prahoveana de cinci ori in Liga 1, obtinand cinci victorii si o infrangere.

Va fi prima întâlnire a lui Mircea Rednic cu fosta echipă. Acesta nu poate conta pe serviciile lui Lazăr, Nedelceară și Machado.
ECHIPE PROBABILE:

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha – Alcenat, Ipsa, Satli, Peteleu – Marinescu, Al. Coman – Nepomuceno, Kronaveter, Astafei – N’Koyi

Antrenor: Valentin Sinescu

Dinamo (4-2-3-1): Naumovski – Fai, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Cristescu, Elhamed – C. Matei, Alexe, Grozav – M. Niculae

Antrenor: Mircea Rednic
Partida Petrolul – Dinamo va fi live pe Digi Sport, LookTV si video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult