Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 34. CSMS Iași – Steaua (live video)

Liga I, etapa 34. CSMS Iași – Steaua (live video)

scris de Z.V.
16 afisari

Steaua nu are decât varianta victoriei pe terenul lui CSMS Iași, în ultima etapă a Ligii 1. Orice alt rezultat al echipei lui Costel Gâlcă poate trimite titlul la Târgu Mureș, dar fanii Stelei au toate motivele să fie optimiști înainte de meciul de joi seară.

CSMS iasi steauaÎn afară de statistica ce este clar favorabilă campionilor en-titre, Steaua mai are și avantajul de a întâlni o echipă lipsită de mulți titulari. Nu este mai puțin adevărat că și de la oaspeți lipsesc oameni de bază precum Tănase, Arlauskis sau Prepeliță, dar Gâlcă are ceva mai multe soluții decât omologul său de la CSMS Iași, Nicolo Napoli.

În primul rând, Napoli nu va avea la dipoziție vreunul dintre portari! Dacă titularul sezonului Branko Grahovac a fost exclus din lot din cauza unui conflict cu șefii, italianul Alessandro Caparco s-a accidentat la Târgu Jiu, unde a terminat cu greu partida. Drept urmare, dacă nu va fi recuperat Caparco, în poartă ar intra tânărul Dorinel Grecu (23 de ani), aflat la debut!

Mai mult, din linia defensivă va lipsi și căpitanul Ionuț Voicu, accidentat. Fundașul dreapta va fi o absență la fel de importantă precum cele ale lui Bădic, Bole și Onduku, titulari obișnuiți în angrenajul lui Nicolo Napoli, care au probleme medicale serioase. În total, Bădic, Bole și Onduku au marcat 6 goluri și au oferit 5 pase decisive în acest sezon de Liga 1.

Din aceste motive, echipa probabilă a Iașiului arată în felul următor: D. Grecu – Mihalache, Plămadă, Ciucă, Țigănașu – Bosoi, Al. Crețu, Enescu, Ciucur – L. Mihai, Golubovic.

De partea cealaltă, la Steaua sunt suspendați Prepeliță și Bourceanu (eliminați cu FC Botoșani), iar Tănase, FIlip și Arlauskis sunt accidentați. Echipa probabilă a Stelei: Niță – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Breeveld, Neagu – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu.

Partida CSMS Iaşi – Steaua  se joacă joi, de la ora 20:00, si poate fi urmarita video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS