Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 4: Oţelul – Petrolul, scor 1-2 (video)

Liga I, etapa 4: Oţelul – Petrolul, scor 1-2 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo ’22 şi Hamza ’86, în timp ce pentru gazde a înscris Sergiu Costin, în minutul 20.

1-0: Sergiu Costin a deschis scorul cu un un şut din lovitură liberă de la 30 de metri.

1-1: Geraldo a restabilit egalitatea cu un şut de la 10 metri, după ce defensiva gălăţenilor nu a reuşit să respingă balonul venit dintr-un corner de pe partea dreaptă.

1-2: Boudjemaa a fost lansat în partea dreaptă, a centrat în careu şi Hamza venit din spate a înscris cu latul de la 10 metri.

Primul meci de duminica in Liga 1 le va pune fata in fata pe Otelul Galati si Petrolul Ploiesti incepand cu ora 17:00. Partida se anunta extrem de interesanta, avand in vedere ca se intalnesc doua tabere vecine de clasament si despartite de doar un singur punct. Cotele sunt echilibrate, ploiestenii avand un oarecare avantaj la ora actuala.

Liga I, etapa 4: Oţelul – Petrolul

Liga I, etapa 4: Oţelul – Petrolul

Calificată în play-off-ul Europa League, Petrolul Ploieşti revine în Liga 1, într-un meci transmis în direct la Digi Spot 1, de la ora 17:00. Trupa lui Cosmin Contra va întâlni, în deplasare, Oţelul Galaţi.

În primele 3 runde ale campionatului Oţelul lui Ionuţ Badea a acumulat 6 puncte (două victorii şi un eşec), în timp ce Petrolul are un punct mai puţin, după un succes şi două rezultate de egalitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult