Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 6. Astra – Petrolul, scor 1-2 (video)

Liga I, etapa 6. Astra – Petrolul, scor 1-2 (video)

scris de Z.V.
2 afisari

Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a giurgiuvenilor în actualul sezon.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Hamza ’15 din penalti şi Grozav ’19, în timp ce pentru gazde a înscris Fatai, în minutul 64.

0-1: Hamza a transformat penaltiul dictat de arbitrul Ovidiu Haţegan pentru un fault comis de Ben Youssef asupra lui Priso.

0-2: Hamza i-a pasat lui Grozav şi acesta a înscris cu un şut de la 9 metri lateral stânga. 1-2: Fatai a pătruns în partea dreaptă, a trecut de doi fundaşi adverşi şi a înscris din unghi cu un şut la colţul lung.

Petrolul este hotărâtă să spele rușinea eșecului de la Swansea, în meciul de la Giurgiu, contra Astrei lui Daniel Isăilă. De cealaltă parte, nici giurgiuvenii nu stau mai bine, după înfrângerea de la Haifa, scor 0-2.

Liga I, etapa 6. Astra - Petrolul

Liga I, etapa 6. Astra - Petrolul

Astra a început foarte bine campionatul, dar rămâne de văzut în ce măsură vor reuși Budescu și colegii lui să treacă peste prima înfrângere a acestui sezon, din Israel.

Petrolul a avut un start sub așteptări în Liga I, iar problemele financiare sunt și ele destul de mari, la Ploiești. Cu toate acestea, rivalitatea dintre Astra și Petrolul ar putea să determine un meci pe muchie de cuțit.

În ediția trecută de campionat, ambele meciuri dintre Astra și Petrolul s-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult