Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 6. CFR Cluj – Corona Brasov (live video)

Liga I, etapa 6. CFR Cluj – Corona Brasov (live video)

scris de Z.V.
8 afisari

Jucătorii CFR ului i-au făcut viaţa grea lui Petre Grigoraş la debutul pe banca clujenilor – au pierdut cu Steaua, însă caută să se revanşeze astăzi, de la 19:30 împotriva Coronei Braşov, în direct la Digi Sport 1.

Liga I, etapa 6. CFR Cluj - Corona Brasov

Liga I, etapa 6. CFR Cluj - Corona Brasov

Petre Grigoraş nu a avut parte de un debut fericit pe banca CFR ului – a pierdut la scor, 0-3, in Ghencea cu Steaua. Speranţelei noului antrenor din Gruia se leagă acum de primul meci în faţa propriilor suporteri, cu nou promovata Corona Braşov, astăzi, de la 19:30, în direct pe Digi Sport 1. Vestea buna pentru fanii ardelenilor e ca jucătorii nu au nimic să-i reproşeze noului antrenor. Şi pauza de 3 săptămâni datorată meciurilor naţionalei cu Ungaria şi Turcia poate ajuta vestiarul CFR-ului.

Cu o singură victorie în 5 meciuri, CFR ul ţinteşte al doilea succes împotriva Coronei – braşovenii lui Nae Manea n-au bătut încă pe nimeni şi au doar un egal de la promovare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult