Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 6: Dinamo – Universitatea Clu, scor 6-0 (video)

Liga I, etapa 6: Dinamo – Universitatea Clu, scor 6-0 (video)

scris de Z.V.
5 afisari

Dinamo Bucureşti a surclasat pe Universitatea Cluj cu scorul de 6-0 (3-0), vineri seara, pe stadionul ”Dinamo”, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Liga I, etapa 6: Dinamo - Universitatea Clu, scor 6-0

Liga I, etapa 6: Dinamo - Universitatea Clu, scor 6-0

Dinamo a reuşit scorul campionatului, prin golurile marcate de Dragoş Grigore (29 – penalty, 45 – penalty), Mansaly Boubacar (30), Srgian Luchin (57), Alex Curtean (69) şi Dorin Rotariu (85).
U” a început excelent meciul şi a ratat câteva ocazii uriaşe de gol, dar cei care au deschis scorul au fost dinamoviştii. Ionel Dănciulescu a fost faultat în careu de portarul Vlad Niculescu la primul penalty, iar Cosmin Matei a fost faultat de Gaston Mendy la al doilea. Golul lui Boubacar (30), primul sub tricoul lui Dinamo, a fost precedat de un ofsaid al jucătorului african. Rotariu a marcat la prima sa atingere de balon (85), după ce intrase pe teren cu două minute mai devreme.
Dacă pentru Dinamo este doar la al doilea succes în această ediţie de campionat, ”U” nu a cunoscut încă gustul victoriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult