Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 6. Petrolul – CFR Cluj, scor 1-2 (video)

Liga I, etapa 6. Petrolul – CFR Cluj, scor 1-2 (video)

scris de Z.V.
3 afisari

CFR Cluj a câștigat în deplasare în fața echipei Petrolul Ploiești cu scorul de 2-1 (0-1), într-un meci disputat duminică în etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Pentru ploieșteni a marcat Teixeira (53), iar pentru ardeleni au punctat Jakolis (38) și Tade (85). Finalul meciului a fost marcat de 2 eliminări în minutul 82 din tabăra gazdelor, Teixeira și Geraldo.

Petrolul ocupă locul 3 cu 13 puncte, iar CFR Cluj urcă pe 4 tot cu 13 puncte. Arbitri: Colțescu Sebastian (Craiova) — Orbuleț Mircea (București), Mitruti Daniel (Craiova); Popa Cătălin (Pitești).

Observator CCA: Fecioru Corneliu (București). Observator LPF: Mircea Călin (București).Într-un alt meci, Astra Giurgiu a învins duminică CS U Craiova cu scorul de 5-0 (1-0), prin golurile lui Budescu (45, 59, 82), Bukari (52) și Enache (83). Astra urcă pe primul loc în clasamentul provizoriu, cu 15 puncte, la egalitate cu Steaua, dar cu golaveraj mai bun.

Petrolul şi CFR Cluj se vor întâlni în această seara, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 6-a a Ligii I, pe stadionul ”Ilie Oană”. Eliminate din Europa, Petrolul și CFR Cluj se pot concentra pe campionat.

Liga I, etapa 6. Petrolul - CFR Cluj

Liga I, etapa 6. Petrolul – CFR Cluj

Cele doua echipe au remizat de cinci ori in ultimele trei sezoane. De asemenea sase din precedentele sapte meciuri directe s-au incheiat cu goluri in ambele porti. In sezonul trecut, la Pliesti, in tur, Petrolul a invins cu 3-2. In retur, partida s-a teminat 1-1.

Echipe probabile: Petrolul: Cobrea – Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli – Mustivar, De Lucas – Albin, Mutu, Teixeira – Tamuz. CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, I. Rada, Camora – Monroy, Muniru – Deac, Guima, Fl. Costea – Tade.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult