Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 7: FC Viitorul – FC Botoșani, scor 0-0 (rezumat video)

Liga I, etapa 7: FC Viitorul – FC Botoșani, scor 0-0 (rezumat video)

scris de Z.V.
2 afisari

FC Viitorul a terminat la egalitate partida disputată, luni seară, la Chiajna, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în etapa 7 a Ligii I.

FC Botoşani susţine, luni seară, partida din etapa 7-a a Ligii I, împotriva formaţiei Viitorul Voluntari (Constanţa). Meciul va avea loc de la ora 19.00 pe terenul din Chiajna.

Liga I, etapa 7: FC Viitorul – FC Botoșani

Liga I, etapa 7: FC Viitorul – FC Botoșani

Jucătorii lui Cristi Popovici vor aborda jocul de pe poziţia a treia a clasamentului clasamentului, ei având după şase etape 14 puncte, în timp ce adversarii au tot în atâtea meciuri doar două puncte. Echipa lui Gheorghe Hagi a inceput foarte slab sezonul, avand doar doua puncte dupa 5 meciuri jucate, fiind pe locul 16 in acest moment. Locul lui Catalin Anghel, cel care a demisionat de la conducerea Viitorului, a fost luat de Bogdan Vintila, fostul jucator la FC Arges, Rapid, FC National, Bursaspor si Concordia.

FC Botosani este revelatia startului de sezon, nou-promovata ocupand o pozitie pe podium, fiind pe locul al treilea, cu 14 puncte in 6 meciuri. Un succes la Chiajna i-ar readuce pe moldoveni pe prima pozitie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult