Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 8. Dinamo – Petrolul, scor 1-1 (video)

Liga I, etapa 8. Dinamo – Petrolul, scor 1-1 (video)

scris de Z.V.
2.285 Afisari

Dinamo București și Petrolul Ploiești au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul în min. 13, prin Alex Curtean, cu un șut din întoarcere, dar Petrolul a egalat în min. 89, prin uruguayanul Juan Albin, aflat la meciul de debut. Petrolul a dominat categoric repriza secundă și a ratat mai multe ocazii clare, cel mai bun om de pe teren fiind portarul dinamovist Cristian Bălgrădean, care a apărat și un penalty, executat de brazilianul Guilherme (53). Petrolul a solicitat penalty și în prima repriză, pentru un henț în careu comis de Laurențiu Rus. Bălgrădean a intervenit salvator la ocaziile lui Dore (89) și Boudjemaa (90+2), iar la poarta cealaltă portarul brazilian Pecanha a apărat în fața dinamoviștilor Collins Fai (55) și Valentin Lazăr (64).

Petrolul rămâne neînvinsă după această remiză. La meci au asistat 24.708 spectatori. FC Dinamo București—FC Petrolul Ploiești 1-1 (1-0), „Arena Națională”—București

Dinamo si cu Petrolul se vor intalni in aceasta seara pe Arena Nationala cu incepere de la ora 21:30 intr-o partida din cadrul etapei cu numarul opt al Ligii 1.

Liga I, etapa 8. Dinamo - Petrolul

Liga I, etapa 8. Dinamo - Petrolul

Dinamo speră să obțină a treia victorie în Liga I, dar partida cu Petrolul se anunță extrem de dificilă pentru oamenii lui Gigi Mulțescu, echipa antrenată de Cosmin Contra traversând o perioadă foarte bună. Mulțescu, care ar putea să-și joace postul cu Petrolul, a suprins din nou și a pregătit o formulă de echipă fără Dorin Rotariu, deși puștiul în vârstă de 18 ani este în prezent golgheterul roș-albilor, cu trei goluri marcate.

În etapa trecută, Dinamo a pierdut la Târgu Jiu cu Pandurii, scor 1-2, în timp ce Petrolul a învins-o la Ploiești pe Concordia Chiajna, 2-0. „Din punct de vedere al jocului, echipa a crescut de la meci la meci. Cu Universitatea Cluj am suferit în primele 20 de minute, dar după aceea ne-am dezlănţuit. La Pandurii, ţinând cont că am jucat în deplasare, am avut o altă partitură, dar tot cu dezvoltarea jocului şi nu am neglijat defensiva. Jocul s-a perfecţionat, dar păcat că nu este suficient”, a spus Gigi Mulțescu, înaintea meciului.

Dinamo trece prin momente de schimbare, cu un proiect nou, cu un antrenor care face treabă bună, cu jucători tineri, dar rămâne Dinamo, indiferent de forma pe care o traversează sau pe ce loc se află în clasament. Presiune va fi şi pentru Dinamo, dar şi pentru noi, pentru că trebuie să câştigăm fiecare meci şi să rămânem în faţă în clasament”, a fost opinia lui Cosmin Contra.

1 comentariu

bibi 22-09-2013 - 12:18

Hingherii sa apara la stadionul Dinamo . Sa prinda toate javrele dinamoviste !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS