Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 8. Dinamo – Petrolul (live video)

Liga I, etapa 8. Dinamo – Petrolul (live video)

scris de Z.V.
4 afisari

Dinamo București rămâne neînvinsă în Liga I după opt etape, sâmbătă seara impunându-se cu 2-0 (1-0) în fața echipei Petrolul Ploiești pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, unde nu a primit gol în acest campionat.

Golurile au fost marcate de Essombe, în minutul 19, și Gnohere, în minutul 73.

Dinamo și Petrolul joacă de la 21:00, intr-un meci contand pentru etapa 8 din Liga I.

Liga I, etapa 8. Dinamo - Petrolul (live video)

Liga I, etapa 8. Dinamo – Petrolul (live video)

Dinamo si Petrolul se vor afla fata in fata, sambata seara, de la ora 21:00, intr-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numarul opt din Liga 1.
„Câinii” sunt neînvinși în Liga 1 și au câștigat toate meciurile de pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, ploieștenii au doar o victorie, obținută etapa trecută cu Botoșani.
Altadata un adevarat derby, intalnirea din aceasta seara este una intre liderul de acum doua etape si ”lanterna rosie” a clasamentului.

Dinamo este neinvinsa dupa sapte meciuri si cauta inca un succes pentru a o egala pe Viitorul, la numarul de puncte, in varful clasamentului. De partea cealalta, Petrolul, care a inceput campionatul cu o penalizare de sase puncte, trebuie sa castige neaparat daca vrea sa paraseasca ultima pozitie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult