Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa 9: CSMS IASI – Concordia CHIAJNA, scor 1-2 (video)

Liga I, etapa 9: CSMS IASI – Concordia CHIAJNA, scor 1-2 (video)

scris de A.B.
266 Afisari

UPDATE: Concordia Chiajna a câștigat cu 2-1 pe terenul celor de la CSMS Iași, singura echipă rămasă fără victorie în acest sezon.

Gazdele au avut un start de partidă perfect. Țigănașu putea deschide scorul în minutul 17, dar șutul său din lovitură liberă de la 30 de metri a fost scos în bara transversală de Râmniceanu. Cel care a spart gheața a fost Alexandru Crețu. Fotbalistul de 22 de ani a punctat printr-o lovitură de cap, la colțul scurt (’20).

Răniți în orgoliu și certați serios de Marius Șumudică, ilfovenii au răbufnit imediat. Pena a reușit egalarea, ajutat și de Grahovac, care a scăpat balonul în poartă, spre uimirea fanilor prezenți pe stadion (’26). Wellington a dus scorul la 2-1, după un contratac-fulger al oaspeților. Atacantul Chiajnei l-a executat cu sânge rece pe Grahovac, cu un șut din interiorul careului (’36). Reușita brazilianului i-a întărâtat pe moldoveni. Coșereanu a obținut un penalty, după ce a fost faultat în careu de Dyulgerov, dar Crețu nu a profitat de șansa oferită. Mijlocașul a șutat peste poartă de la punctul cu var, spre nemulțumirea lui Ionuț Chirilă (’41).

Repriza secundă i-a găsit pe ieșeni în terenul advers. Țigănașu a avut din nou golul în bocanc, dar Râmniceanu s-a aflat încă o dată la post (’58). Cu glonțul pe lângă ureche, ilfovenii au strâns rândurile și s-au concentrat mai mult pe faza defensivă. Gazdele au forțat egalarea, dar nu au reușit să spargă zidul oaspeților. Mai mult, pe finalul meciului, fanii i-au cerut demisia lui Ionuț Chirilă, căruia i-au reproșat faptul că Iașiul e singura echipă care nu a bifat nicio victorie în acest sezon.

Liga I. Runda cu numarul 9 incepe vineri, 26 septembrie. Prima zi a etapei are programat un singur meci, cel dintre nou-promovata CSMS Iasi si Concordia Chiajna.

Liga I, etapa 9: CSMS IASI - CHIAJNA (live video)

Liga I, etapa 9: CSMS IASI – CHIAJNA (live video)

Partida se anunta una de foc, putând fi considerată un adevărat “derby” al supravietuirii in Liga 1. Cele doua adversare ocupa ultimele trepte ale clasamentului, formatia moldava neavand nicio victorie in opt meciuri disputate.

Echipe probabile:

Concordia: Fl. Nita – C. Savin, Leca, Ghionea, Bambara – Ispir, S. Pana – Serediuc, Cosereanu, Purece – Wellington

CSMS Iasi: I. Irimia – Mitic, Tincu, Avramia, Tiganasu – Onofras, Milea, Moutinho, Cl. Tudor – Patulea, Cl. Ionescu

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult