Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa a 2-a: CFR Cluj – ACS Poli Timişoara, scor 2-2 (video)

Liga I, etapa a 2-a: CFR Cluj – ACS Poli Timişoara, scor 2-2 (video)

scris de Z.V.
30 afisari

CFR Cluj si ACS Poli au incheiat la egalitate un meci in care fotbalul romanesc a fost umilit. Extrem de deranjati de problemele puse la ei acasa de nou-promovata ACS Poli, clujenii au practicat un joc agresiv, provocandu-i astfel pe adverarii lor.

Golurile au fost marcate de Cadu ’57 şi Deac ’80 pentru gazde, respectiv Szekely ‘7, ’69 (penalti) pentru oaspeţi.

0-1: Szekely înscrie cu capul, din aproximativ 7 metri. 1-1: Cadu egalează dintr-o lovitură liberă de la 17 metri. 1-2: Szekely transformă un penalti acordat de centralul Iulian Dima pentru un fault al lui Felgueiras la Nanu. 2-2: Deac stabileşte scorul final dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

CFR Cluj: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Maah (Stăncioiu ’68), Obiora, Voiculeţ (Rui Pedro ’46), Fl. Costea – Tade, Ogbu (Deac ’60). Antrenor: Mircea Rednic.

ACS Poli Timişoara: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici – Bărbuţ, O. Petre, Trandu, Nicola (Nanu ’54) – Boldea (Keita ’86), S. Szekely. Antrenor: Valentin Velcea.

Cartonaşe galbene: Ogbu ’18, Fl. Costea ’24, ’30, Tade ’59, Velayos ’62, Felgueiras ’64, ’66, Cadu ’69, Piccolo ’88, Rui Pedro ’90, Camora ’90+1 / Nicola ’29, Trandu ’32, Bărbuţ ’56, Şeroni ’64, Marovici ’74. Cartonaşe roşii: Fl. Costea ’30, Felgueiras ’66, Deac ’84

Arbitri: Iulian Dima (central) – Cristian Dima, Stelian Slabu (asistenţi) – Lucian Rusandu (rezervă). Observatori: Bogdan Niculae, Constantin Stefan. Înainte de începerea partidei, a fost omagiat Cristian Panin, care s-a retras din activitatea de fotbalist la CFR Cluj, el devenind team manager. În minutul 77, tehnicianul Mircea Rednic a fost trimis de Iulian Dima în tribună.

CFR Cluj debutează sâmbătă seară, în actualul sezon, în faţa propriilor suporteri, într-o partidă mai importantă decât pare la prima vedere. CFR vine după contraperformanţa de la Botoşani, unde a remizat cu o nou-promovată, în timp ce ACS Poli a realizat o surpriză în prima rundă, când a învins pe Dinamo.

Liga I, etapa a 2-a: CFR Cluj - ACS Poli Timişoara (live video)

Liga I, etapa a 2-a: CFR Cluj - ACS Poli Timişoara

Mircea Rednic va debuta la CFR pe propriul teren în meciul cu ACS Poli Timişoara. Antrenorul clujenilor a renunţat la trei jucători chiar înaintea meciului de azi, este vorba de Kapetanos, scos din lot, şi de Edimar şi Ronny, împrumutaţi la Rio Ave.
Răzvan Trandu, mijlocaș la ACS Poli, e încrezător că echipa sa va obține un rezultat pozitiv în partida din această seară cu CFR Cluj. Jucătorul crede că egalul vișiniilor din prima etapă îi va obliga pe aceștia să atace, acest lucru putând fi un avantaj pentru bănățeni. Cred că presiunea e asupra lor, nu asupra noastră. Dacă vom juca bine vom obține un rezultat pozitiv. Noi cu Dinamo am demonstrat că merităm să jucăm în prima ligă, am fost mai determinați ca ei. Și cei de la CFR vor fi determinați, dorind să demonstreze că rezultatul de la Botoșani a fost un accident. Oricum, am revenit cu picioarele pe pământ. Eu, personal, nu știu dacă voi fi titular, dar dacă voi intra, voi da totul” a declarat Trandu pentru Radio Timișoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult