Liga I, etapa a 8-a: CSMS Iasi–Steaua Bucuresti 0-3 (video) | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Liga I, etapa a 8-a: CSMS Iasi–Steaua Bucuresti 0-3 (video)

Liga I, etapa a 8-a: CSMS Iasi–Steaua Bucuresti 0-3 (video)

scris de Z.V.
18 afisari

Steaua Bucuresti a castigat in deplasare cu 3-0, in fata CSMS Iasi, pe stadionul Emil Alexandrescu, in cadrul etapei a 8-a din Liga I la fotbal.

Golurile au fost marcate de Chipciu (18, 72) şi Rocha (71). În minutul 75, stelistul Dumitraş a fost eliminat, pentru al doilea cartonaş galben.

Duminica 16 septembrie 2012, incepand cu ora 21,30, are loc meciul CSMS Iasi–Steaua Bucuresti in cadrul etapei a 8-a din Liga I la fotbal. Meciul se va desfasura de la ora 21,30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi.

Liga I etapa a 8-a CSMS Iasi - Steaua Bucuresti

Liga I etapa a 8-a CSMS Iasi - Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti are un start bun de sezon, dupa obtinerea calificarii in grupele Europa League si clasarea, dupa sapte runde, pe pozitia a doua in Liga I, la trei puncte de liderul Pandurii Targu Jiu. In ceea ce priveste CSMS Iasi, jucatorii asteapta cu optimism meciul. Antrenorul Liviu Ciobotariu, de la CSMS Iasi a spus ca va incerca sa valorifice la maximum forta jucatorilor, tehnicianul fiind optimist ca, ajutata de public, echipa pe care o pregateste poate obtine un rezultat pozitiv.

Jandarmii ieseni au cerut ajutorul colegilor din Bacau pentru asigurarea pazei la meciul dintre CSMS Iasi si FC Steaua Bucuresti. Suplimentarea numarului de jandarmi a avut la baza faptul ca jocul a fost considerat cu un grad ridicat de risc. In total, vor asigura paza pe stadion si langa complexul sportiv aproximativ 370 de oameni ai legii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult