Acasa Sport-AutoSport Liga I la fotbal etapa a 23-a. Şumudică a învins Rapidul. Rezultate de duminică

Liga I la fotbal etapa a 23-a. Şumudică a învins Rapidul. Rezultate de duminică

scris de Ștefan Constantinescu
2 afisari

Rapid Bucureşti a fost învins de FC Braşov cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Sumudica

Liga I la fotbal etapa a 23-a. Şumudică a învins Rapidul. Rezultate de duminică

Singurul gol al partidei a fost reuşit de portughezul Nuno Viveiros (36). Rapid a avut un gol anulat în min. 85, când Ştefan Grigorie a împins mingea în poartă, dar s-a dictat ofsaid. Pentru Marius Şumudică a fost prima victorie ca antrenor împotriva Rapidului. La FC Braşov a fost titular în premieră juniorul Rareş Enceanu (17 ani).

Lovitura de start a fost dată de fostul internaţional Nicolae Pescaru, omagiat pentru împlinirea vârstei de 69 de ani (pe 27 martie). FC Braşov este la a doua victorie consecutivă, după 1-0 cu FC Vaslui, în deplasare, în timp ce Rapid se află la al treilea eşec la rând, după 0-1 cu Concordia Chiajna şi 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
FCM Tg. Mureş a învins pe Astra Ploieşti cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, în deplasare, într-un alt meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal. Mureşenii s-au impus prin golurile marcate de Claudiu Bumba (44) şi Andrei Cordoş (51). FCM este la a doua victorie consecutivă de când a fost preluată de antrenorul Ovidiu Sabău, ardelenii fiind neînvinşi de patru meciuri.

Voinţa Sibiu a învins pe Sportul Studenţesc cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, pe teren propriu. Unicul gol al partidei s-a marcat chiar în minutul 2, autorul fiind Iulian Popa. Cele două echipe au termina în câte 10 oameni, după ce Stelian Stancu (Sportul) a fost eliminat în min. 70 pentru fault în postură de ultim apărător, la 12 minute după ce intrase pe teren, iar Andrei Zăgrean (Voinţa) a văzut cartonaşul roşu pentru intrare brutală la portarul Cezar Lungu (73). Pentru Sportul aceasta este prima înfrângere din 2012, după trei victorii şi un egal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult