Acasa Sport-AutoSport Liga I,etapa 6: Gaz Metan – Steaua, scor 2-2 (video)

Liga I,etapa 6: Gaz Metan – Steaua, scor 2-2 (video)

scris de Z.V.
2 afisari

Gaz Metan Mediaş şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (2-0), sâmbătă seara, la Mediaş, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-2

Fotbal - Liga I: Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-2

Gaz Metan a deschis scorul în faţa unei echipe a Stelei formate din rezerve în min. 12, prin Ionuţ Buzean, care a executat o lovitură liberă de la circa 40 de metri, iar portarul Ciprian Tătăruşanu a ieşit greşit, sub traiectoria balonului. Atacantul englez Jordan Robertson (28) a majorat diferenţa din lovitură liberă, dar imediat a primit al doilea cartonaş galben, după ce şi-a scos tricoul.

Steaua a dominat categoric jocul cu un om în plus, dar s-a lovit de o echipă care s-a apărat supraaglomerat şi nu a oferit niciun fel de spaţii. Campioana a smuls în cele din urmă egalul, după ”dubla” lui Lucian Filip (74, 82), care a reuşit un prim gol splendid, voleu din afara careului.
Şi Steaua a terminat meciul în 10 oameni, după ce Pîrvulescu (ex-Gaz Metan) a fost eliminat în prelungiri.
Meciul a consemnat revenirea atacantului Mihai Costea la Steaua, după ce fusese exclus o perioadă din lot. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf l-a aruncat pe Costea în luptă încă din prima repriză, în locul lui Cornel Râpă

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult