Acasa Sport-AutoSport Liga Profesionistă de Fotbal lansează propriul post de radio

Liga Profesionistă de Fotbal lansează propriul post de radio

scris de C.P.
69 Afisari

Liga Profesionistă de Fotbal se pregătește să intre, în premieră, pe piața media. Marius Mitran, directorul departamentului de comunicare al LPF, a anunțat lansarea unui post de radio online, patronat de Ligă.

LPF lansează propriul post de radio.

Noul post de radio care, inițial, va emite exclusiv online, va transmite meciurile din Liga I, precum și pe cele din Cupa Ligii-Adeplast și Cupa României.

”Nu va vom da prea multe detalii, deocamdată, însă vă putem spune doar că emisiunile vor fi realizate de nume cunoscute în mass-media. Prin intermediul radio-ului, realizatorii emisiunilor vor intra în direct cu suporterii fotbalului românesc, pentru a afla opiniile lor despre competițiile organizate de LPF și FRF, despre meciurile disputate pe plan intern și internațional”, a declarat Marius Mitran.

Potrivit acestuia, noul post de radio al Ligii Profesioniste de Fotbal va fi acompaniat și de un site care va găzdui transmisiuni video live din studio.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult