Acasa Sport-AutoSport Liga1, etapa 27: Steaua – FC Vaslui, scor 0-1 (Video)

Liga1, etapa 27: Steaua – FC Vaslui, scor 0-1 (Video)

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

FC Vaslui a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în Ghencea, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de brazilianul Wesley Lopes (59). Steaua a fost mai activă în prima repriză, dar fără a reuşi să îşi creeze situaţii de gol. FC Vaslui s-a apărat destul de sus şi a încercat şi în ofensivă, dar, de asemenea, fără realizări. După pauză, oaspeţii au fost mai incisivi, Wesley a irosit o bună ocazie în min. 52, când a trimis minge pe lângă poartă cu capul. Golgheterul Ligii I a reuşit să deschidă scorul (golul cu numărul 22) în min. 59, cu capul, la lovitura liberă executată de Adailton. Wesley a lovit mingea de lângă micuţul Leandro Tatu, care nu a reuşit să schiţeze niciun gest.

Steaua a forţat pe cartea atacului după golul oaspeţilor, dar ocaziile clare au întârziat să apară. M. Costea a tras în portar în min. 88, iar apoi Temwanjera (90) a trimis alături de poartă de la jumătatea terenului, după o minge greşită de portarul Tătăruşanu. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Serbia, cu Milorad Mazic la centru. În finalul jocului, spectatorii au cerut demisia antrenorului Mihai Stoichiţă.


Derby-ul din etapa a 27-a a Ligii 1 se va desfăşura vineri, 20 aprilie, începând cu ora  20:20 pe un stadion Ghencea arhi-plin.

Liga 1, etapa 27: Steaua - Vaslui

Se pare că sloganul lui Mihai Stoica, “24.000 pentru titlul 24” a avut succes, iar cu o zi înainte de meciul Steaua – Vaslui s-au vândut peste 20.000 de bilete din cele 24.000 puse la vânzare. Derby-ul dintre Steaua şi Vaslui este primul din cele şapte meciuri din acest final de sezon care va condus de arbitrii străini. La centru se va afla sârbul Liga1, etapa 27: Steaua – FC Vaslui (Video Livestream)Milorad Mazici, care va fi ajutat de asistenţii Igor Radojcici şi Milovan Ristic. Acest arbitru a condus în trecut ambele echipe în Europa League, pe Vaslui în egalul din acest sezon 0-0 cu Lazio de pe propriul teren, iar pe Steaua în calificarea cu emoţii, la penalty-uri cu echipa Grasshopper din Zurich.

Acest meci va decide cel mai probabil echipa care va putea continua lupta pentru câştigarea titlului, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, fiind optimist, deşi echipa sa nu a câştigat niciodată pe terenul Stelei. Antrenorul formaţiei din Ghencea, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că face echipa şi în funcţie de sfaturile lui Gigi Becali, el pregătind de altfel trei modificări faţă de meciul cu Galaţi în echipa standard. Astfel, după golul de pe terenul campionaei, Mihai Costea are şanse să joace în locul lui Raul Rusescu, iar Latovlevici şi Răduţ vor redeveni şi ei titulari potrivit unei informaţii transmise de realitatea.net.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult