Acasa Sport-AutoSport Lionel Messi este aşteptat la Inter!

Lionel Messi este aşteptat la Inter!

scris de Misu Andrei
110 afisari

Presa din Italia a avansat, în ultimele zile, din nou, varianta transferului starului argentinian la Inter Milano. Azi, Calciomercato a publicat şi detaliile unei tranzacţii care ar putea ţine capul de afiş al perioadei de mercato.

„Mercato la Inter – visul Messi: cifrele afacerii”, titrează jurnaliştii italieni. Aceştia vin apoi cu noi detalii despre ceea ce ar fi, cu adevărat, lovitura verii pe piaţa transferurilor.

Lionel Messi

Lionel Messi

„În ciuda declaraţiilor date de Marotta şi de Conte, zvonurile de pe piaţa transferurilor nu se opresc aici. Telenovela Messi – Inter continuă să joace rolul principal în principalele publicaţii. Şefii nerazzurrilor îşi doresc să-l aducă pe starul argentinian doar dacă acesta va obţine acceptul de a pleca gratis.”, scrie sursa citată.

Lionel Messi, aşteptat la Inter Milano. Cifrele afacerii

Calciomercato mai scrie că tranzacţia va implica cifre care le vor depăşi pe cele ale transferului lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

Astfel, dacă va obţine acceptul şefilor de pe Camp Nou să plece gratis, Messi se va bucura la Inter de un salariu net de 65 de milioane de euro pe an, faţă de 50, cât are acum la Barcelona. Cristiano Ronaldo câştigă la Juventus 58 de milioane de euro pe sezon.

Messi ar urma să semneze un contract pe 4 ani cu Inter, deci costurile afacerii s-ar ridica la nu mai puţin de 260 de milioane de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult