Acasa Sport-AutoSport Londra 2012. Cele mai scumpe bilete din istoria Jocurilor Olimpice

Londra 2012. Cele mai scumpe bilete din istoria Jocurilor Olimpice

scris de R. C.P.
4 afisari

În centrul Londrei s-a dezvelit un ceas care va contabiliza ultimele 500 de zile rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012.

A început numărătoarea inversă până la Jocurile OlimpiceÎncepând cu această săptămână au fost puse în vânzare şi biletele pentru Olimpiadă, o platformă online fiind deschisă până spre sfârşitul lunii viitoare pentru cei interesaţi.

Un ceas înalt de aproape 10 metri, fabricat în mare parte din oţel a început numărătoarea inversă până la startul Olimpiadei londoneze, informează Rador.

Una dintre feţe arată cele 500 de zile rămase până la debutul Jocurilor de vară, în timp ce cronometrul amplasat pe partea opusă indică cele 533 de zile care ne despart de startul Jocurilor Paralimpice.

Ceasul a fost amplasat în Trafalgar Square, locul unde în 2005 londonezii sărbătoreau desemnarea oraşului lor ca gazdă a celui mai important eveniment sportiv al planetei.

Acum, la şase ani distanţă organizatorii se laudă că proiectul înaintat Comitetului Olimpic este aproape finalizat.

Londra se pregăteşte însă să găzduiască şi cele mai scumpe Jocuri Olimpice din punct de vedere al preţului biletelor.

Fanii au fost îndemnaţi prin intermediul clipurilor publicitare să se înscrie pe lista de aşteptare pentru Olimpiadă, însă tarifele anunţate probabil că i-au descurajat pe mulţi.

Chiar şi în cazul sporturilor mai puţin populare biletele pentru fazele finale costă minimum 45 de lire, ajungînd până la 750 de lire în cazul reuniunilor atletice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult