Acasa Sport-AutoSport UPDATE Lovitură în boxul românesc. Rudel Obreja înlocuit de Doroftei la FRB

UPDATE Lovitură în boxul românesc. Rudel Obreja înlocuit de Doroftei la FRB

scris de L.M.
2 afisari

UPDATE 18.15: Fostul campion mondial Leonard Doroftei a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării generale extraordinare a acestui for, desfăşurată vineri la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret. Doroftei, care îl înlocuieşte la conducerea FRB pe Rudel Obreja, a obţinut 84 de voturi, iar contracandidatul său, Fănel Trandafir, 29. Două voturi au fost anulate şi nu a existat nicio abţinere. În total au fost 115 voturi exprimate legal.

Rudel Obreja şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, vineri, în deschiderea lucrărilor Adunării generale extraordinare a acestui for.

Lovitură în boxul românesc. Rudel Obreja demisionează de la FRB (foto: Romania Libera)

„A fost o decizie luată cu 50 de zile în urmă. În acest moment îmi anunţ public demisia din postul de preşedinte. Nu este o declaraţie care să aibă menirea de a schimba mâine ceva. Dragostea cu sila se cheamă altfel”, a spus Rudel Obreja.

Anunţul lui Rudel Obreja a fost primit cu aplauze de participanţii la Adunarea Generală Extraordinară a FR Box.

Rudel Obreja s-a aflat la conducerea FRB începând din 2004.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult