Acasa Sport-AutoSport LPF a decis: “Inceperea returului Ligii I nu se amana”

LPF a decis: “Inceperea returului Ligii I nu se amana”

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Liga Profesionista de Fotbal a decis sa nu amane inceperea returului Ligii I, a declarat luni, pentru Mediafax, Dumitru Dragomir.


Pentru ce sa amanam? Pentru ca ninge acum? Am aici in fata prognoza meteo pentru perioada respectiva si e mai mult decat favorabila. Pe 20 februarie, vor fi plus 4 grade Celsius, iar, apoi, temperaturile cresc. Nu se justifica amanarea, se va juca asa cum e programat”.

 

Dragomir a mai spus ca au sosit cateva solicitari din partea cluburilor pentru amanarea inceperii returului: „Au venit cateva solicitari scrise, dar ce sa facem acum, amanam returul pentru ca e zapada pe un stadion? Daca ninge si e zapada pe teren sa o dea la o parte, ce, e prima oara? Si in Germania ninge destul de mult si totusi se joaca. Dar o sa fie cald cand incepe returul, nu o sa avem probleme, o sa vedeti”. Etapa a XVIII-a, prima a returului editiei 2009/2010 a Ligii I, este programata pentru sambata, 20 februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult